missgrey.ro
Share Button

Ce fel de masina sa inchiriez? Ghid de inchiriere

Pentru a inchiria o masina trebuie sa iti pui cateva intrebari. In cele ce urmeaza vom incerca impreuna sa vedem care ar putea fi acele puncte esentiale in functie de care sa te orientezi. Firmele auto stau la dispozitia clientilor cu cele mai bune oferte.

Daca sosesti in aeroportul din Otopeni de exemplu, poti cauta pe internet inchirieri auto Otopeni,  si problema este rezolvata. Acum sa vedem la ce ar trebui sa ne gandim cand inchiriem o masina.

In primul rand, trebuie sa stabilesti care este motivul pentru care inchiriezi masina. Vii in vacanta din strainatate si vrei sa ai cu ce te deplasa prin oras? Alege o masina mica, economica, cu putini km la bord.

Asta te va ajuta sa te strecori prin traficul greoi din Bucuresti si sa gasesti cat mai repede un loc de parcare, desi de multe ori e greu sa gasesti unul, oricat de mica ar fi masina. Vrei sa mergi la un eveniment? Atunci ai nevoie de o masina pe masura. Alege o masina din clasa Premium. Vrei sa pleci in calatorie?

Asta inseamna bagaje multe, si poate insemna si munte. Pentru asta ai nevoie de o masina puternica si spatioasa, poti alege o masina de teren, un SUV. La munte poti intalni drumuri greu accesibile, iar o astfel de masina va face fata cu brio. Firmele de inchirieri auto din Otopeni, din Bucuresti si de oriunde din tara, va stau la dispozitie.

optimizare seo Braila

De asemenea trebuie sa te gandesti la partea financiara. Cati bani esti dispus sa aloci pentru masina? Tarifele pentru inchiriere difera de la un model la altul, cu cat masina este mai noua, mai confortabila, mai performanata, pretul creste.

De asemenea si consumul difera de la o masina la alta. Dar trebuie sa se tina cont de faptul ca o masina ieftina nu reprezinta intotdeauna cea mai buna alegere. Trebuie sa te gandesti si la siguranta si confort, acestea fiind cu atat mai importante cu cat drumul de parcurs este mai lung, dar asta constituie tocmai subiectul urmatoarei idei.

Cum spuneam, cu cat drumul este mai lung, si confortul trebuie sa fie pe masura. Conditiile meteo sunt si ele importante. Astfel, daca este iarna, masina trebuie echipata corespunzator, daca este vara, va fi nevoie du un parasolar.

De asemenea masina poate fi echipata si cu un GPS la cerere, acesta fiind un element care sporeste confortul psihic. Daca intre pasageri avem copii, se poate opta pentru montarea unui scaun special pentru copii. De asemenea, se pot trece doi soferi in contractul de inchiriere, acesta fiind un detaliu important atunci cand drumul este lung si kilometrii condusi se aduna.

Am mai punctat anterior in articol, dar sa o spunem acum inca o data. Atunci cand sosesti in tara de exemplu, si apelezi la serviciile firmei de inchirieri auto din Otopeni, trebuie sa te asiguri ca dupa ce iei in calcul toate cele mentionate anterior, la final si ceea ce este cel mai important, trebuie sa ai grija de tine si de pasageri adica de siguranta si de confot.