Share Button

Brazii de Crăciun decorați festiv creează o atmosferă contemplativă în timpul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou. Brazii artificiali devin din ce în ce mai populari și reprezintă o alternativă excelentă a celor reali. În magazinul online brazicraciun.net există câteva tipuri de brazi artificiali de înaltă calitate, care cu greu pot fi distinși de brazii naturali.

De asemenea, făcând o achiziție din timp, vei beneficia de cupoane și reduceri substanțiale. În mediul online poți găsi diferite tipuri de brazi artificiali din PVC și EP în diferite culori de la cele naturale, până la brazi artificiali de lux albi, albaștri, roșii, aurii, argintii, 3D, cu LED-uri, cu fibră optică, negri etc.

Brad verde argintiu și cu fibră optică

 

Bradul artificial verde argintiu sau auriu decorat cu ornamente de Crăciun și buchete de lumină albă optică, este unul dintre tipurile de brazi de Crăciun la care ai visat. LED-uri calde și colorate, fac ca bradul de Crăciun artificial să aibă un design de lux, pentru a da casei un aspect spectaculos de Crăciun.

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce să alegi un brad artificial în locul unui brad natural, există câteva avantaje de care te poți bucura. Un brad de Crăciun artificial decorat cu fibră optică, reduce costul achiziționării de decorațiuni și instalații ușoare, dar și a celor anuale pentru decorul bradului, cum ar fi globuri, steluțe, îngerași etc.

Calitatea superioară a produsului, cu ramuri suficient de dense din fibră optică subțire îți va permite să utilizezi produsul pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât, să te poți bucura de bradul tău ani la rând, fără alte investiții ulterioare. Imaginea este exemplară și surprinde prin designul său și a luminilor sale.

Acest model de brad artificial ar trebui expus numai la interior, bine protejat de intemperii. Îl poți amplasa în living, pe o terasă sau balcon acoperite, într-un mall etc.

Brad de Crăciun artificial negru

 

Bradul negru de Crăciun este preferat în interiorul modernist, deoarece subliniază decorul în alb și negru. Acest produs este o alternativă modernă la tradiționalul brad verde și este în vogă. Din 2005, bradul negru a crescut în popularitate, a devenit foarte modern în decorarea interioarelor minimaliste în tonuri curate, unde bradul tradițional în verde nu se potrivește.

missgrey.ro

Fără îndoială, bradul negru arată elegant într-un interior modern, mai ales dacă este decorat cu lumini albe și decorațiuni albe sau strălucitoare. Acest ansamblu, care aproape amintește de o uniformă, se împerechează bine cu culori neutre. Respectând minimalismul, brazii de Crăciun negri cu decoruri în alb, argintiu sau fildeș, creează o atmosferă uimitoare de Crăciun.

În general, brazii de Crăciun negri se vând cu lumini, ace cu vârfuri albe, metalice sau aurii, imitații de crengi înghețate etc. Acești brazi sunt magnifici chiar și fără decor suplimentar, când pe fundalul ramurilor negre rămâne doar strălucirea albă a luminilor strălucitoare. Se pare că bradul negru strălucitor va depăși popularitatea chiar și a tradiționalului brad verde.

optimizare seo Braila

Acest lucru se datorează faptului că bradul negru artificial are un aspect elegant și luxos și acest lucru este de o mare importanță pentru modă. Anul acesta, bradul negru rămâne încă foarte la modă, în ciuda comentariilor că este unul dintre numeroasele inovații moderne din viitorul apropiat. Brazii negri cu vârf alb, imitația ramurilor înghețate cu ace de metal sau argint, sunt magnifici.