Share Button

Fiecare utilizator de smartphone, in momentul un care isi doreste sa isi cumpere un astfel de dispozitiv nou, isi indreapta atentia fara doar si poate spre cele mai performante telefoane care se afla pe piata la ora respectiva.

Cu siguranta toti isi doresc, si unii chiar fac si sacrificii pentru a putea avea un telefon de la cei mai renumiti producatori, iar daca vorbim despre cei mai renumiti producatori de pe piata de telefoane mobile din lume, cu siguranta vorbim despre cei doi giganti, Apple si Samsung, care de multi ani de zile se lupta pentru suprematie, in aceasta industrie.

Ei bine, in continuare as vrea sa vorbim despre modelele de smartphone-uri produse de catre cei de la Apple, insa nu de ultimele modele aparute, ci despre penultimele, si anume modelele iPhone 6.

Stim cu totii cata isterie au creat aceste telefoane in momentul in care au fost lansate pe piata, si cat de multa lume s-a inghesuit la magazinele de specialitate pentru a-si cumpara un astfel de dispozitiv. Chiar si traficul online al magazinelor de specialitate era unul incredibil, pentru ca de multe ori se blocau site-urile cand incercai sa iti comanzi online un astfel de dispozitiv.

Ei bine, din ceea ce se zvoneste, aceste telefoane insa au o mare problema, si anumue faptul ca trebuie sa le cauti un alt touchscreen telefon la scurt timp dupa ce ai achizitionat produsul.

Este evident faptul ca nu toate terminalele iPhone 6 intampina aceasta problema, insa totusi, se pare ca au fost semnalate foarte multe cazuri, iar retelele de socializare si forumurile sunt pline de postari in care se sustine ca aceasta componenta a terminalului este una extrem de sensibila si se defecteaza foarte rapid.

Se pare ca un prim semnal de alarma in ceea ce priveste aceasta problema, apare in momentul in care bara de status din partea de sus a ecranului devine colorata in culoarea gri. La un interval foarte scurt de timp dupa ce se petrece acest eveniment neplacut, vei putea observa ca touchscreen-ul nu mai reactioneaza la toate comenzile, si ca nu mai functioneaza intr-un mod corect.

missgrey.ro

Chiar daca au trecut mai bine de doi ani de la momentul in care au fost lansate pe piata aceste telefoane, inca se gasesc dispozitive care nu au intampinat aceasta problema de functionare, insa din ceea ce se vede pe anumite forumuri, sunt utilizatori care si-au schimbat de cel putin doua ori touchscreen-ul.

Ce este mai neplacut, si totodata mai grav insa, este faptul ca Apple nu efectueaza reparatii de acest gen, astfel ca inginerii de acolo nu recunosc in mod oficial existenta acestei probleme pe care o au anumite terminale iPhone 6.

Datorita faptului ca inlocuirea unui touchscreen pentru acest model de telefon nu se poate face in orice service gsm, sunt o multime de utilizatori care nu au alta solutie decat aceea de a-si cumpara un alt telefon.

In ciuda acestei probleme pe care o au anumite telefoane din aceasta gama, sunt o multime de utilizatori care sunt extrem de multumiti de modelele iPhone 6, si care cu siguranta nu ar renunta la aceste telefoane in schimbul altora, de la un brand concurent.

optimizare seo Braila