optimizare seo Braila
Share Button

De la telefoanele clasice de acum 10-20 de ani care erau asemanatoare unei statii de emisie receptie, am ajuns astazi la adevarate smartphone-uri. Acestea sunt telefoane de ultima generatie care au un ecran foarte mare, cu touch, aplicatii tot mai numeroase si mai complexe care sa ne ajute in multe domenii, dar totodata sa ne si consume foarte repede energia acumulatorului.

Multi clienti cumpara telefoane de firma de preferat de la 2-3 companii mari in domeniu, considerand ca numai aceste modele sunt perfecte. Nimic mai fals. Putem achizitiona diverse telefoane mobile care nu apartin unui brand de renume fara a intampina vreo problema pe tot parcursul folosirii acestuia.

Noi, romanii avem sansa sa achizitionam un telefon care este fabricat in tara noastra fiind de calitate superioara comparabila cu a unor branduri de prestigiu. Allview este marca romaneasca care ne ofera aceasta oportunitate, fabricand numeroase modele performante, acestea bazandu-se pe procesoare octa-core, ecrane Super Amoled si totodata avand capacitati de stocare impresionante.

Compania a optat ca sistem de operare pentru Android. Deocamdata smartphone-urile de la Allview au un mic impact asupra clientilor, sperandu-se ca in viitor apropiat sa putem vorbi despre device-uri compatibile cu cele de la Apple, Microsoft, Samsung, Sony, etc.

La fel ca si alte dispozitive, chiar ale unor branduri de renume, acestea pot avea mici probleme de functionare datorita neatentiei utilizatorilor sau chiar din fabricatie. Cea mai intalnita problema o reprezinta spargerea sau craparea display-ului/touch-ului Allview.

Indiferent daca este original, acesta poate sa nu reziste la impacturi sau la diverse socuri. Pentru a evita aceste neplaceri se pot comanda anumite accesorii, cum ar fi husele de protectie, geamurile de protectie Allview sau foliile de protectie. Aceste accesorii atat de necesare telefonului mobil se pot comanda foarte rapid pe site-uri de specialitate sau pe cel al producatorului Allview.

De multe ori clientii prefera sa trimita telefonul intr-un service care se ocupa si de achizitionarea protectiei pentru display-ul acestuia. In niciun caz nu se recomanda incercarea de a repara device-ul acasa pentru ca puteti astfel sa ii provocati mai multe defectiuni.

missgrey.ro

Lipsa unor instrumente speciale care sa va ajute la reparatia device-ului si mai ales lipsa experientei dumneavoastra in reparatia acestora poate duce la deteriorari mai accentuate. Cel mai bine este apelarea la un service gsm profesionist care sa realizeze reparatia pentru a reusi evitarea unor eventuale neplaceri.

Daca insa nu aveti timp sa va deplasati la un service gsm, exista o solutie pentru confortul de care aveti nevoie, si anume reparatia telefonului prin serviciul de curierat rapid. Ridicarea si predarea telefonului direct la domiciliul dumneavoastra se va face de catre un curier rapid.

Acesta va transmite in foarte scurt timp telefonul in service-ul ales de dumneavoastra, iar in cel mai scurt timp service-ul va rezolva problema aparuta. Singura intarziere poate sa apara, daca piesa care trebuie inlocuita nu se afla pe stocul service-ului si nu a fost achizitionata in prealabil de dumnevoastra. Apelati cu incredere la service-urile profesioniste pentru a schimba display Allview.