Share Button

Aflandu-ne in anul 2018, un an in care telefoanele mobile si tabletele sunt extrem de performante si sunt folosite zi de zi, ora de ora si minut de minut de utilizatori pentru a naviga pe internet, cu siguranta ne punem intrebarea, “se mai cumpara calculatoare in anul 2018”?

Ei bine, chiar daca telefoanele mobile inteligente sunt la mare cautare in aceasta perioada, chiar daca in prezent sunt folosite foarte des si tabletele, si chiar daca laptopurile sunt preferate de catre utilizatori in defavoarea PC-urilor, cu siguranta exista si persoane care inca isi cumpara calculatoare in anul 2018.

Dintre cei care isi cumpara caltulatoare in anul 2018, o foarte mare parte sunt gamerii, care aleg sa isi cumpere calculatoarele pe care le gasesc in magazin, sau aleg sa isi construiasca pe cont propriu echipamentele, dupa bunul plac.

Pentru aceasta categorie de utilizatori, calculatoarele au o importanta aparte dat fiind faptul ca jocurile nou aparute se pot juca doar pe cele mai noi si mai performante echipamente. Tocmai de aceea, gamerii isi imbunatatesc cat mai des posibil echipamentele.

Trebuie precizat insa faptul ca nu doar gamerii isi cumpara calculatoare in anul 2018, ci si oamenii de rand, care folosesc echipamentele in scopuri normale.

De exemplu, exista persoane care orice ar fi, prefera PC-urile in defavoarea celorlalte echipamente, asa ca atunci cand au nevoie de un echipament pentru acasa, isi indreapta atentia spre un PC.

Cei care au nevoie de calculatoare pentru acasa pe care sa le foloseasca ocazional, pentru a asculta muzica preferata pe Youtube, sau pentru a naviga pe internet, isi pot alege un calculator second hand de generatie i3.

optimizare seo Braila

Utilizatorii care isi doresc echipamente mai performante decat calculatoarele second hand i3, pot opta pentru calculatoare second hand i5, si cu siguranta nu vor regreta alegerea facuta.

De ce? Pentru ca un calculator second hand i5 este mult mai performant decat un calculator second hand i3, si poate sa fie folosit cu succes in diferite scopuri.

Cei care isi doresc PC-uri second hand, pot opta si pentru un calculator second hand i7, iar un asemenea calculator poate rula mult mai bine decat un calculator nou si care sa nu fie de la un brand de top de pe piata.

Asadar, cei care isi doresc un calculator pentru acasa pot sa se orienteze spre un calculator second hand, si cu siguranta isi vor gasi echipamentul ideal.

Pentru cei care nu au de gand sa isi cumpere calculatoare second hand, solutia poate fi reprezentata de achizitionarea unui echipament refurbished. Un calculator refurbished poate fi egal cu un calculator nou in ceea ce priveste performantele, insa este mai ieftin.

Cei care isi doresc neaparat produse noi, isi pot alege un echipament nou, insa daca nu au prea mari asteptari de la echipament, nu se merita sa investeasca bani multi intr-un calculator nou.

Asadar, dupa cum se poate observa, chiar daca ne aflam in anul 2018, inca se afla la mare cautare calculatoarele, indiferent ca discutam despre calculatoare noi, calculatoare second hand sau calculatoare refurbished.