Share Button

Imprimantele sunt foarte importante intr-o companie. Aceste dispozitive asigura documentele in format fizic, ceea ce este esential in materie de contracte sau alte acte. Chiar daca foarte multe documente sunt digitale si totul se transforma in virtual, uneori este la indemana sa ai si fizic un stoc.

Se poate intampla ca un laptop, calculator sau telefon sa nu functioneze atunci cand ai nevoie de acestea si nu mai ramane decat sa le ai in format fizic. Nu trebuie sa cumperi imprimante, pentru ca serviciul de inchirieri imprimante este la dispozitia ta. Descopera cele mai noi echipamente pentru un ptet minim lunar!

Serviciul de inchirieri imprimante este tot mai solicitat in ultima perioada, iar acest lucru se datoreaza mai multor aspecte. Beneficiile pe care le are acest serviciu sunt multiple pentru compania ta, asadar cu siguranta merita sa ii oferi o sansa.

Pe langa faptul ca pretul lunar pe care il platesti este unul extrem de mic, in el sunt incluse mai multe servicii. In functie de ceea ce ai nevoie pentru firma ta, la inchirieri-imprimante.ro ai la dispozitie mai multe echipamente de ultima generatie. Acestea au o calitate superioara, sunt excelente pentru companiile de mici si mari dimensiuni, iar functiile lor sunt multiple.

optimizare seo Braila

Imprimantele de ultima generatie au un pret pe masura, iar daca le cumperi va fi cu siguranta o alocare mai mare din bugetul firmei tale. Pe langa pretul pe care il platesti pentru achizitionare, va trebui sa mai cumperi consumabile sau piese, dar si sa discuti cu o firma care sa se ocupe de mentenanta acesteia. Toate vor costa in plus – grija de care te scapa serviciul de inchirieri imprimante Bucuresti sau provincie!

Totul inclus in pretul chiriei lunare

Daca alegi serviciul de inchirieri imprimante, acesta vine cu mai multe avantaje. Vei avea la dispozitie in fiecare luna asigurate consumabilele, cat si service si mentenanta. De asemenea, se va face livrarea si instalarea la locatia stabilita, gratuit pentru nevoile firmei tale. In acest fel, costurile privind instalarea, mentenanta, service-ul cand este nevoie si consumabilele sunt incluse in pret. Nu trebuie sa platesti extra pentru ele, ci doar sa alegi imprimanta necesara firmei tale.

Imprimantele pot varia ca si capacitate, pot fi multifunctionale sau nu si se pot schimba atunci cand ai nevoie de altceva pentru business-ul tau. Daca imprimanta inchiriata la inceput nu mai ofera acelasi randament si ai nevoie de ceva mai mare, poti solicita acest lucru in cadrul firmei.

Cele mai noi echipamente pentru business-ul tau

La inchirieri-imprimante.ro ai la dispozitie cele mai noi echipamente pentru business-ul tau, astfel incat acestea sa se potriveasca cererii. In cazul in care ai nevoie de o multifunctionala performanta sau daca e necesara o imprimanta doar cu toner negru, in ambele cazuri vei gasi produsele potrivite.

Descopera cele mai noi oferte si inchiriaza o imprimanta pentru a scapa de griji si costuri! Acestea pot fi cu toner sau laser, copiatoare profesionale, imprimante simple sau profesionale.