Share Button

Autocontrolul in pariurile pe meciuri live

Sa pariezi este o placere, un microb, chiar un job. Insa ca in orice activitate trebuie avut grija in a se pastra o anumita masura, o limita, deoarece exagerarile si extremele nu sunt bune si nici folositoare nimanui. A paria pe meciuri live inseamna o stare de spirit aparte data de intesnitatea cu care sa traieste fiecare minut al evenimentului pariat.

Exista cateva reguli, care daca sunt urmate, vei avea numai de castigat. Una dintre ele spune ca atunci cand ai deja un bilet de pariuri ce are meciuri live, in care a inceput  un eveniment sportiv pierdut pentru tine, sa nu te lasi dus de impulsul de a incerca sa te revansezi in a face pariuri live pe evenimentul respectiv. Riscul a pierde in continuare va creste.

O alta regula ne atrage atentia asupra rabdarii, adica sa nu ne grabim cand pariem si mai ales sa nu cadem in capcana unui castig foarte rapid, spre exemplu este foarte riscant la pariuri pe meciuri live sa punem un bilet pe ultimele 5 minute ale partidei, noi fiind doar cu gandul la castig, nu si la ce se poate intampla in acel eveniment sportiv.

Se mai intampla uneori sa nu avem cu ne satisface dorinta de a face un pariu, asa ca se poate foarte usor face gresala de a se paria pe sporturi sau echipe din arii in care niciodata nu ai mai facuto. Probabil ca sunt echipe din tari exotice pentru tine, cum ar fi Coreea, sau sporturi necunoscute ca si reguli, cum poate fi badmintonul. Cel mai bine sa mai astepti cateva ore pentru a fi pe un teren in care ai experienta, ai cunostinte si cunosti si intelegi regulile, nu paria doar de dragul de a paria si atat.

Statisticile nu spun totul, nici cele realizate pe o perioada de timp indelungata, nici cele recente, ale ultimelor 3-5 partide, deaorece neprevazutul poate aparea in orice moment si cel mai mic detaliu este cel care poate sa faca diferenta, asadare urmareste partida, fa-ti o imagine cat mai clara si anesta asupra potentialului fiecarie echipe si a felului cum poate sa evouleze partida, ia hotararea pe care o crezi cea mai buna si pariaza pe http://www.pariurionline.org .

Cand un eveniment sportiv, spre exemplu un meci de fotbal, se apropie de final, scade si numarul de optiuni de optiuni pe care se pot face pariuri, dar pot sa apara si optiuni noi, cum ar fi – cine bate urmatorul corner – , este un tip tentant, mai ales ca mai ai un timp foarte limitat si iti doresti sa obtii un profit financiar, insa cel mai probabil nu va fi asa, deoarece este pentru prima oara cad faci un astfel de gen de pariu.

Cu aceste informatii sper ca sansele tale de castig sa fie intr-o continua crestere, sa stii ca a paria trebuie sa fie pentru tine o placere, o activitate care se face cu cap, cu temperament, iar pentru ca este o activitate pe termen lung, logica si cercetarea sunt mereu bine venite.


Alte stiri actuale :

missgrey.ro

1. Dan Petrescu are un pariu special pentru barajul cu Grecia: “Va califica echipa”
2. Rezultatele inregistrate marti seara in baraj si echipele calificate la Cupa Mondiala din 2014
3. FINAL ROMANIA GRECIA 1-1. A marcat MITROGLOU, autogol HOLEBAS!
4. Un fost campion din UFC a lovit un jurnalist dupa un pariu NEBUN! Cum a reactionat acesta dupa ce a incasat lovitura