Share Button

Dacă tot vorbim la ora actuală despre cât de avansate sunt tehnologiile și cum acestea fac parte din viața noastră, atunci ar fi bine să amintim și despre faptul că Masatto aduce tehnologia îmblânzită la îndemâna ta. Asta pentru că fotoliile de masaj by Masatto sunt negreșit edificatoare pentru tehnologiile moderne. Este brand recunoscut la nivel internațional pentru asta.

Cu siguranță ai auzit de conceptul de fotoliu masaj terapeutic. Fotolii de masaj sunt regăsite mai peste tot în săli de așteptare, în spa-uri sau chiar și în centrele comerciale. Este evident că omul modern la ora actuală este tot mai conștient de faptul că are nevoie de aliați pentru starea sa de bine. Nu orice fotoliu, ci cele de la Masatto îți vor încânta simțurile.

Masează, relaxează și te poartă într-un carusel al simțurilor și emoțiilor

Când te așezi într-un fotoliu de masaj de la Masatto te cuprinde o senzație plăcută. Ești îmbrățișat de o suprafață moale, confortabilă și de zeci de perne de aer. Tehnologia din spatele fotoliilor de acest gen scanează ocupantul și ajustează imediat puterea la dimensiunile potrivite. Pentru că, așa cum vei descoperi de îndată, masează eficient, profund, la locul precis.

Tot de tehnologie avansată sunt și mecanismele integrate. La Divina spre exemplu, un model de top din gama Masatto, sunt două mecanisme de masare. Zero Gravity, funcția care poziționează corpul în punctul de zero gravitație, șina specială ce masează pe lungime tot corpul, de la umeri până la picioare sunt ca mâinile magice ale unui maseur. Lasă-te purtat de senzațiile acelea de frământare, vibrare și tehnici de masaj ce nu contenesc în a-ți relaxa mușchii.

Suntem atât de diferiți. În stări de durere vei aprecia mișcările blânde sau poate senzația de căldură îți va ameliora starea. Alții preferă direct un masaj intens, în același loc, până când durerea este ameliorată. Oricum ar fi, poți seta chiar și vocal programul dorit de masare. Sau ai la îndemână telecomanda ori panoul de control pe brațul fotoliului.

Testează gratuit

missgrey.ro

Tehnologia din spatele fotoliilor Masatto este una complexă, dar asta nu înseamnă că îți va fi greu să configurezi un program complex de masare. Poți testa gratuit orice fotoliu dorești și vei fi consiliat despre ce și cum să setezi. Poți testa și gratuit la tine acasă, vreme de  30 de zile. Echipa vine pregătită cu fotoliul, îl montează și îți face și instructajul despre funcțiile sale.

Iată ce spune frumoasă Ellie White despre relaxarea cu Masatto: https://elliewhite.ro/2020/12/19/relaxarea-poarta-numele-de-masatto. Preferă să nu invidiezi pe cei care se simt regește, masați de un fotoliu Masatto, ci mai degrabă să fii curios cum este și să încerci și tu!