optimizare seo Braila
Share Button

Cum facem alegerea bradului de Craciun? Din momentul in care intram in luna decembrie, incepem sa ne gandim din ce in ce mai serios la achizitionarea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi noua, iar in acest sens, ne vom intreba spre acele obiecte si produse care stim ca sunt pe placul celor dragi noua.

Pe langa cadourile pentru cei dragi, in perioada de dinaintea Craciunului, cu siguranta lucrurile se vor schimba destul de mult, pentru ca nu ne vom mai indrepta atat de mult atentia asupra cadourilor pentru cei dragi, ci ne vom indrepta atentia asupra bradului de Craciun, care va fi primul pe lista de cumparaturi.

Alegerea bradului de Craciun: artificial ori natural?

Vei avea posibilitatea de a opta pentru un brad artificial, care are avantajul faptului ca nu se scutura, si poate sa coste mult mai putini bani in comparatie cu un brad natural pentru Craciun, mai ales daca discutam despre un brad argintiu.

In situatia in care iti vei dori sa iti indreptia atentia spre un brad natural, trebuie sa stii ca vei avea mai multe posibilitati, astfel ca vei putea sa optezi pentru brazi mai ieftini si mai simpli, sau vei putea sa iti indrepti atentia si spre brazi de Craciun ceva mai eleganti si mai scumpi.

Daca vei avea de gand sa optezi pentru varianta ieftina a bradului pentru Craciun, atunci vei putea sa iti indrepti atentia spre un molid, care este acea specie a bradului, foarte verde, si care are acele rare si ascutite, iar ramurile sale sunt fine. Deasemenea, molidul este caracterizat de mirosul puternic de rasina.

Din pacate insa, acest tip de brad pentru Craciun, are o mare problema, si anume faptul ca se scutura foarte repede, iar tu daca iti vei dori un brad natural, care sa reziste cel putin pana dupa anul nou fara a se scutura, va trebui sa iti indrepti atentia spre alte categorii de brazi naturali.

alegerea bradului de Craciun

Bradul natural din specia Nordmann

Bradul natural din specia Nordmann ar putea sa reprezinte o alegere ideala pentru tine in momentul in care iti vei dori un brad argintiu si natural, care sa fie stufost si de un verde inchis, si totodata este un brad care se scutura abia dupa vreo doua luni de la taiere.

Singurul aspect neplacut al acestui tip de brad ar fi faptul ca nu are un miros la fel de puternic precum molidul, iar pretul sau este deasemenea mai mare decat pretul unui molid.

Din categoria brazilor naturali argintii, mai fac parte si specia Nobilis de exemplu, care este un brad argintiu si stufos, care in anumite momente are reflexii albastre. Vei mai putea sa iti alegi chiar si un exemplar din specia de brazi naturali Pungens, care sunt tot brazi argintii si cu o usoara tenta albastra.

Chiar si acesti brazi, sunt recunoscuti datorita acelor foarte ascutite de care dispun, insa sunt recunoscuti si datorita preturilor mari pe care le au.

Alegerea bradului de Craciun: scump ori ieftin?

missgrey.ro

Asadar, dupa cum se poate observa, in momentul in care ai de gand sa faci alegerea bradului de Craciun, poti sa optezi pentru o specie de brad mai ieftina, sau poti alege si un brad mai scump.