missgrey.ro
Share Button

Noul BMW X6 MDesi in mod normal toamna se numara bobocii, iata ca anul acesta imbobocesc ofertele saloanelor auto, unul dintre exemplele de acest gen constituindu-l Salonul Auto Bucuresti .

Ca in fiecare an, si anul acesta s-au strans laolalta nume grele din domeniul automobilistic, dar si branduri cunoscute in ceea ce priveste accesoriile necesare echiparii masinilor. Astfel am putut regasi printre modelele de masini si ofertele venite din partea furnizorilor de cauciucuri iarna, vara sau all season, disponibile pentru a echipa orice tip si dimensiune de janta.

Dintre masinile pe care ne-ar placea sa le putem proba pe trasee dificile, incaltate cu cauciucuri iarna data fiind apropierea sezonului rece, am ales sa discutam practic chiar despre vedeta salonului, si anume despre noul BMW X6 M Offroad, o masina extrem de puternica si aproape deloc pretentioasa.

Facand parte din gama modelelor de masini sport, aceasta este dotata cu toate accesoriile necesare mentinerii caracteristicilor agresive care au consacrat marele nume german producator de astfel de autovehicule.

Ca design exterior, criteriul distinctiv al acestei masini il constituie farurile de ultima generatie de tipul celor adaptive, ceea ce se reflecta intr-un mod de iluminare al traseului parcurs la inalti parametri de confort si siguranta. In interior, caracteristicile sportive sunt sporite de catre tapiteria luxoasa, volanul imbracat in piele si de catre confortul scaunelor.

Acestea sunt dotate cu un sistem de reglare electrica ce imbunatatesc parametrii de condus, avand capacitatea de a mentine pozitia dreapta si ferma a corpului, atat prin forma scaunului cat si  prin suporturile sale laterale. Pielea folosita pentru tapiterie este de tip Merino, si poate fi gasite in tonuri de culoare de la bej la negru.

optimizare seo Braila

Modelul BMW X6 M vine echipat in dotare standard cu jante din aliaje usoare fata si spate (10 J fata, respectiv 11 J spate) de 20 inch, care nu incarca nicidecum greutea masinii. Aceasta are o masa in gol (fara echipamente si alte optiuni) de 2380 kg si o masa maxima admisa de 2905 kg.

Sarcina pe care o poate suporta superbul bolid este de maxim 600 kg.

Capacitatea rezervorului este de 85 de litri, iar consumurile variaza in functie de drum, consumul mixt incadrandu-se in jurul valorii de aproximativ 13,9 l/100 km, consumul urban fiind de 19,3 litri / 100 km, iar consumul in regim extraurban reprezentand 10,8 l/100 km.

Chiar si in aceste conditii, emisiile de dioxid de carbon se incadreaza in parametri destul de redusi, pozitionandu-se la aproximativ 325g/km.

Masina va fi cu siguranta un adevarat succes, mai ales avand in vedere abilitatile pe care le poate pune la dispozitie motorul in 8 cilindri. Capacitatea acestuia este de 4395 cmc, iar puterea maxima este de 408 kW si 555 CP. La aceste valori, viteza maxima pe care o poate atinge noul BMW X6 M este de 250 km/h, iar acceleratia, traseul gradat de la 0 la 100 km se produce in nu mai putin de 4,7 secunde.

Masina este dotata cu sistemul DPC (Dynamic Performance Control), cel care asigura un plus de siguranta in spatele volanului, mai ales in cazul virajelor si pe trasee dificile. Puterea asigurata de catre motorul masinii este transmisa in mod egal atat rotilor de pe partea dreapta cat si celor de pe partea stanga, atat frontal, cat si pe spate.

De asemenea, controlul electronic al amortizoarelor si multitudinea de setari ce pot fi facute astfel incat masina sa fie personalizata potrivit stilului propriu de condus fac din aceasta o veritabila piesa de colectie.

Noul BMW X6 M se preteaza foarte bine ca masina potrivita pentru barbati, insa dimensiunile acesteia nu sunt lipsite de feminitate. Lungimea noului model este de 4, 876 m, latimea este de
2,195 , iar inltimea acesteia este de 1,684 m.

Fara indoiala BMW este unul dintre cele mai cunoscute nume de producatori de masini de mare clasa si de ultraperformanta. Acestea sunt produse luxoase, unele sunt adevarate limuzine, iar altele depasesc parca orice imaginatie.