Share Button

Avand in vedere ca telefoanele smart sunt foarte fragile, majoritatea oamenilor se intreaba cum se poate distruge un dispozitiv mobil smart. Unele din obiectele care pot distruge un telefon smart sunt obiectele care initial nu par a prezenta riscuri.

Sunt cateva lucruri care pot distruge un telefon, asa cum ne spun specialistii de la un service de reparatii telefoane din Bucuresti.

Suprafetele dure nu sunt recomandate dispozitivelor electronice. Chiar daca vorbim de eventualitatea unei coliziuni cu masa de bucatarie sau cu o podea de beton, veti iesi in pierdere tot timpul daca cel care intra in coliziune este telefonul, in cadere libera pe suprafata dura. Chiar si o cazatura de la o distanta mica poate fi fatala telefonului daca acesta cade pe colt, ceea ce va determina spargerea ecranului.

Nu va ganditi ca este mai bine daca telefonul cade pe o suprafata mai moale ca de exemplu o podea din lemn. Daca telefonul pica in unghi drept se va sparge sau mai rau, nu va mai functiona. Cel mai bine este sa va puneti covoare, desi nu garantam nici in acest sens, sau ideal ar fi sa folositi huse pentru telefoane si sa evitati ca telefonul sa cada.

Temperaturile extreme pot afecta telefonul. Interiorul din masina dumneavoastra poate ajunge sa atinga temperaturi extreme intr-un timp foarte scurt si aceste temperaturi afecteaza majoritatea dispozitivelor smart.

optimizare seo Braila

Suprafetele inchise la culoare de exemplu, in special cele negre se incalzesc mult mai repede decat alte suprafete si au tendinta sa devina excesiv de calde, iar daca lasati telefonul pe o astfel de suprafata incinsa, veti avea surpriza neplacuta ca acesta sa nu mai functioneze.

De asemenea daca temperaturile din timpul iernii din regiunea in care locuiti au tendinta sa scada foarte mult, nu lasati telefonul in masina pentru ca in general dispozitivele smart se simt bine cam la aceleasi temperaturi la care se simte si corpul uman bine, deci temperaturile negative le pot distruge.

Daca nu doriti ca telefonul sa se distruga nu il tineti in buzunare. Buzunarele sunt primul spatiu in care va ganditi sa depozitati monezi, chei si aceste obiecte metalice, dure, pot distruge ecranul telefonului.

Buzunarele foarte inguste sunt locurile din care telefoanele cad cel mai usor. Daca buzunarul este prea mic o simpla miscare va determina ca telefonul sa cada.

Puteti sa va pastrati telefonul in siguranta investind intr-o husa de telefon, dar nici macar aceasta nu poate proteja telefonul de absolut orice.

Multe dintre telefoane se strica si din cauza modului gresit in care sunt utilizate cablurile. Atunci cand cablul pare ca nu intra in portul usb majoritatea dintre noi avem tendinta de a il forta si de a il impinge. Cu cat impingem mai tare portul micro USB se poate strica.

Daca distrugeti portul respectiv si nu aveti un spatiu separat pentru incarcator, atunci cand bateria se va termina dispozitivul se va stinge si va trebui sa mergeti cu el in service pentru a repara problema. Noi va recomandam atentie atunci cand conectati telefonul prin USB.

Telefoanele smart nu sunt invincibile. Tratati telefonul cu grija si acesta va rezista mult mai mult.