optimizare seo Braila
Share Button

Cu toții ne dorim ca atunci când întâmpinăm un eveniment important în viață acesta să fie unul deosebit. Încercăm să-l facem deosebit prin diferite mijloace.

Evenimentele speciale precum o nuntă, un botez, o cununie, zile de naștere, de nume sau celebrarea unei realizări profesionale dar și alte evenimente mărețe din viața unui om necesită toată atenția și pregătirea noastră.

Mijlocul cel mai special de a face un eveniment să fie unic este folosirea literelor volumetrice în peisajul evenimentului. Literele volumetrice sunt în tendință și fac din orice eveniment simplu să devină unul de neuitat.
Investiția potrivită

Un “ good deal “ în ceea ce privește o investiție bună dar și de folos având ca scop autenticitatea unor litere volumetrice pentru decor de calitate dar și la un preț avantajos sunt literele columetrice din polistiren extrudat sau expandat. Acest tip de litere volumetrice sunt ușor de manipulat și aranjat dar au și un preț bun.

Dimensiunile acestora pot fi de 2 cm, 3 cm, 4 cm, 5 cm, 8 cm, 10 cm grosime. În cazul în care acestea vor fi utilizate în mediul exterior, executarea se va face dintr-o vopsea specială pe bază de apă.

Evenimentul mult visat

Obiectele volumetrice din polistiren expandat sunt printre cele mai folosite la evenimentele de top.

missgrey.ro

Litere volumetricelitere cu becuri, cifre dar și alte obiecte volumetrice precum ursuleți, iepurași sau alte dorințe ale clientului din polistiren expandat fac ca evenimentul să fie unic.

Cifrele volumetrice din polistiren pot fi utilizate la evenimente dar și pentru acasă ca și decor. Acestea se personalizează după preferințele clientului.

Literele volumetrice pentru evenimente se pot realiza pe comandă la diferite branduri care le produc și comercializează pentru un buget mai mare însă dacă bugetul este mai redus se poate opta pentru închirierea acestora la un preț mai mic.

Nivelul de extravagață oferită de literele volumetrice depinde de asemenea de buget precum și de gusturi. Literele sau cifrele volumetrice se aleg cu atenție pentru a se potrivi contextului în care vor fi amplasate.

Locuință ca-n povești

Copilul tău visează la o cameră precum cele din desenele animale? Cu siguranță literele volumetrice vor aduce un plus de culoare poveștii din camera lui. Luminoase sau neluminoase sunt de impact și pot lua forma personajului său preferat.
Camera de vis pentru copilul tău se poate transforma rapid cu ajutorul personajelor din desene preferate întruchipate în elemente volumetrice și decorate cu beculețe led sau normale.