optimizare seo Braila
Share Button

Care sunt cele mai bune filme online de animatie?
Atat in randul copiilor, cat si al adultilor, printre cele mai indragite filme online se afla filmele de animatie. Astfel, ne lasam cuceriti de lumea fascinanta in care aceste filme ne introduc si le urmarim cu sufletul la gura. Un astfel de film animat este “Zarafa”, care a fost lansat in Romania la data de 10.05.2013 si se poate urmari online pe site-ul http://www.topfilmehd.biz .

In “Zarafa” povestea se concentreaza in jurul primei girafe a Frantei si a calatoriei sale aventuroase din Egipt pana la gradina zoologica din Paris. Acest film este in regia lui Rémi Bezançon si a lui Jean Christohpe Lie, acesta fiind cel care a lucrat pentru productii faimoase, precum Tarzan, Hercule sau Cocosatul de la Notre-Dame.

Mr. Peaboy & Sherman este un film online mai nou, lansat in Statele Unite la data de 7 martie 2014, iar in Romania 7 zile mai tarziu. In acest film il putem urmari pe domnul Peaboy, care este un om de afaceri, un inventator si dublu medaliat la Jocurile Olimpice.

Din cauza faptului ca fiul sau adoptat ii foloseste una dintre cele mai importante inventii ale sale doar pentru a impresiona o prietena, domnul Peaboy trebuie sa gaseasca solutii. Astfel, domnul Peaboy si fiul sau Sherman schimba cursul istoriei, motiv pentru care acesta trebuie sa repare istoria si sa salveze viitorul, insa sa fie si parinte.

Cand vine vorba despre filme online, cu siguranta nu puteti spune ca nu aveti de unde sa alegeti filmul potrivit pentru vizionare. Cat despre filmele de animatie, exista numeroase astfel de filme extrem de captivante, care sa va pastreze in fata unui monitor pentru 70-90 de minute, in functie de durata filmului. Un astfel de film este si “The House of Magic”, care a fost lansat in Romania in luna iunie a anului 2014.

In acest film de fantezie animat 3D o pisica abandonata pe nume Thunder descopera una dintre cele mai neobisnuite case, atunci cand incearca sa se adaposteasca de o furtuna. Aceasta este casa unui magician vechi si cu toate ca celelalte personaje din casa nu sunt foarte incantate de prezenta lui Thunder, el doreste sa isi gaseasca aici un loc al sau.

missgrey.ro

Cu toate acestea, atunci cand magicianul ajunge la spital, nepotul sau incearca sa vanda casa, insa Thunder are o idee geniala, o transforma intr-o casa bantuita, pentru a proteja casa magica. Cei care au indragit filmul de animatie Rio vor fi la fel de incantati de Rio 2, lansat in Romania la data de 11.04.2014, in regia lui Carlos Saldanha.

In acest film, Blu si Jewel traiesc fericiti alaturi de cei trei copilasi ai lor in orasul Rio de Janeiro, insa considera ca este momentul potrivit pentru ca cei trei copii sa invete sa traiasca in salbaticie. Astfel, intreaga familie se aventureaza in padurea Amazonului, insa Jewel se teme ca Blu si copiii lor vor prefera lumea Amazonului.

Acest film este unul dintre cele mai interesante filme online de animatie pe care le puteti urmari. Lista filmelor de animatie poate continua, motiv pentru care cu siguranta veti putea viziona unele dintre cele mai interesante astfel de filme.