optimizare seo Braila
Share Button

tableta-apple-ipad-mini-64gb-4g-white-silver

Noua tableta lansata de cei de la Apple are o diagonala mai mica de 9,7”. iPad Mini la fel ca si celelalte tablete ale celor de la Apple este facut din 2 parti dinstincte .Partea frontala este acoperita cu aluminiu in timp ce in partea din spate are o carcasa monobloc. Diferenta design-ului fata de celelalte tablete este ca iPad mini are o forma noua.

Carcasa este facuta din aluminiu slefuit iar marginile laterale sunt semicilindrice. Partea frontala este foarte simpla avand doar un buton pentru a controla sistemul de operare, camera frontala dar si senzorul de luminozitate. iPad mini este cea mai subtire si usoara tableta de pe piata, ea avand dimensiuni de 200×134,7×7,2 mm si o greutate de doar 308 grame. Ecranul noii tablete are niste caracteristici asemanatoare cu cele folosite pentru iPad 2. Luminozitatea fata de celelalte tablete este cu aproximativ 30% mai slaba.

Un punct in plus este dat contrastului si nivelului de negru care este mult mai bun fata de tabletele normale. Claritatea imaginii este mult mai dezvoltata fata de Ipad 2 insa densitatea de doar 162 ppi nu reda perfect textul si alte elemente grafice fine . iPad Mini foloseste un sistem de operare iOS 6.0 iar nucleul dual-core Cortex-A9 este tactat la 1GH. Bateria noului iPad are o capacitate de 16,3 WH care ofera o autonomie de circa 9 ore . Aceasta tableta are o memorie interna de 16 GB pana la 64 GB si memorie RAM de 512 MB. La fel ca si iPhone 4 si iPad 3, iPad Mini este dotata cu o camera cu sensor de 5MP in partea principala si in partea frontala cu o camera de doar 1,2MP.


Pretul noii tablete Apple ajunge pana la 1650 de Lei , un pret mai mare fata de tabletele lansate de companiile rivale.

missgrey.ro