Share Button

Sunt o multime de persoane, atat femei cat si barbati, care isi doresc sa aiba un corp de invidiat, iar in acest sens, vor urma diferite diete, vor petrece chiar si ore destule la sala de sport, iar unele persoane vor avea rezultate, in timp ce alte persoane nu vor avea rezultatele dorite.

Daca stam sa discutam despre femei, acestea se pot lupta cu kilogramele in plus, insa sunt si o multime de femei care se lupta cu vergeturile si celulita, si care sunt dezamagite de lipsa tonusului cutanat.

Ei bine, in cazul acestor femei, exista saloane de specialitate, echipate de catre distribuitorii de utilari saloane cu cele mai performante aparate, care pot sa fie folosite pentru remodelarea corporala.

Un astfel de aparat ar fi si acela folosit pentru tratamentul de radiofrecventa corporala, aceasta fiind alternativa ideala la operatiile estetice. Tratamentul de radiofrecventa corporala poate indeparta definitiv atat celulita cat si vergeturile.

In cazul femeilor care au de gand sa urmeze un asemenea tratament, trebuie mentionat faptul ca tonifierea profunda va fi aceiasi, indiferent de varsta. Deasemenea , un tratament cu radiofrecventa corporala este ideal pentru stimularea productiei de colagen, acesta conferind o piele mai ferma.

Plus de asta, radiofrecventa corporala este ideala si pentru tratarea vergeturilor, dar si pentru a preveni asprirea acestora. Daca stam sa mai discutam despre radiofrecventa corporala, mai trebuie mentionat si faptul ca aceasta va duce la reducerea grasimii localizate, va atenua foarte mult aspectul cojii de portocala si va imbunatati vizibil aspectul pielii de la prima sedinta chiar.

Ei bine, este important de precizat faptul ca o sedinta din cadrul unui astfel de tratament, se va desfasura in aproximativ o jumatate de ora.

missgrey.ro

Daca sunt persoane interesate de modul in care actioneaza radiofrecventa corporala, ei bine, trebuie mentionat faptul ca terapia respectiva este bazata pe aplicarea ultrasunetelor, care produc incalzirea tesutului adipos, dar si incalzirea dermului, insa fara ca epiderma sa fie afectata.

La nivel corporal, aceasta incalzire a dermului si a tesutului adipos va favorize in primul rand eliminarea toxinelor si a lichidelor din corp.

Mai mult decat atat, incalzirea tesutului adipos si a dermului va imbunatati metabolis,ul datorita activarii circulatiei in zona tratata, va reface conturul corporal, si va reduce considerabil aspectul de celulita.

Plus de asta, radiofrecventa va produce contractia firbelor de colagen, si va duce la stimularea si la producerea unor fibre noi si elastic de colagen.

Trebuie mentionat faptul ca inca de la prima sedinta de radiofrecventa corporala, tonusul cutanat va fi imbunatatit iar acest lucru se va observa. Tocmai acesta este si motivul pentru care ar trebui tratate zonele cu piele flasca, precum zona coapselor, zona feselor, zona abdominala, sau zona sanilor dupa nastere.

Asadar, dupa cum se poate observa, o modalitate excelenta pentru femeile care isi doresc neaparat sa scape de celulita, de vergeturi si de aspectul de coaja de portocala, o poate reprezenta tratamentul bazat pe radiofrecventa corporala.

optimizare seo Braila

Chiar daca mai sunt si alte tratamente care pot sa fie utile, si alte aparaturi specifice, cu siguranta radiofrecventa corporala va avea rezultate incredibile.