Share Button

</center></p><br /> <p>Ce este un Smart Tv si ce va permite sa faceti?
Fara sa fi trecut prea mult de la lansarea ultimului televizor Samsung, multi se intreaba ce este un Smart TV. Si cum tehnologia viitorului nu este la indemana tuturor, va fac o marturisire: ma cam aflu in aceeasi oala cu toti cei care nu reusesc sa faca diferenta intre o plasma sau un LCD.

Pentru ca tare-i vast si incurcat universul mintilor luminate ale inventatorilor cu IQ-uri ce-l fac invidios pana si pe Einstein.Dupa rasfoirea paginilor virtuale, in cautarea celui mai evolutiv televizor Samsung, am inteles de ce a primit atributul de ”smart”. Inainte sa va decideti daca sunteti de acord cu propriile mele descoperiri, as zice sa o luam pas cu pas.

Ce se intelege prin termenul de ”Smart TV”?

Prin Smart TV se intelege un televizor ce reuseste sa integreze printre functiile sale interne, o serie de servicii suplimentare pentru a face posibila conexiunea la internet. Avantajul suprem este posibilitatea de a beneficia de aceleasi servicii online ca si un personal computer, insa de o calitate si performanta net superioare.

optimizare seo Braila

In esenta, un Smart TV sau televizorul inteligent este un pas inainte pentru conceptul de Internet TV, introdus in urma cu cativa ani. Prin urmare, Smart TV este o denumire atribuita independent de tehnologia pe care se bazeaza, ca de exemplu calitatea imaginilor, modul de iluminare LED, etc. In atribuirea calitatii de ”Smart” primeaza functiile complementare, ce permit ”nasterea” unui mod total diferit si revolutionar de interactionare a utilizatorului cu propriul televizor.

Care sunt functiile unui Smart TV?

Desi pare greu de inteles pentru necunoscatorii care nu sunt familiarizati cu super era in care totul incepe si se termina in mediul online, un Smart TV ne permite sa facem aceleasi lucruri ca si cu un desktop obisnuit. Singura diferenta este ca se face in conditii mult mai bune.

Cu un Smart TV putem naviga in voie peste tot prin mediul web, putem sa ne delectam cu videoclipurile postate pe Youtube, cu filmele sau cu stirile online. In plus, putem profita de diferite fuctii si aplicatii adaugate de producatori: accesul la retelele de socializare, jocurile, controlul postei electronice, efectuarea apelurilor video cu ajutorul camerei externe, conexiunea si sincronizarea continutului aflat in retea, etc. Pentru comparatie, functiile sunt aceleasi cu ale smartphone-urilor de ultima generatie, facilitate de un display de-a dreptul impresionant.

Care este cel mai performant Smart TV?

Compania coreeana Samsung a testat ani la rand diverse tipuri de tehnologie, iar dupa lansarea binecunoscutelor smartphone-uri, nu se dezminte nici in sectorul ocupat de televizoarele de ultima generatie. Pe multe dintre pietele internationale, Samsung este deja in topul clasamentelor, depasind concurenta prin design, calitate si o serie de functii complet inovative.

Seria 8 aduce o data cu ea si mult asteptatele televizoare Samsung LED F8000. Compania producatoare insista pe conceptul de televizoare inteligente, iar cei care se vor decide sa le cumpere, imi vor da dreptate cand spun ca era televizoarelor clasice a apus de mult, o data cu noul televizor Samsung, unicul care merita atentia publicului.

Similar cu modificarile aduse telefoanelor smart, producatorul, in constructia ultimului F8000, a pornit de la ideea ca unde nu se mai poate interveni asupra hard-ului, singurele modificari ce vor face diferenta, sunt cele de soft. Urmand conceptul, Samsung este constient de realitate si readuce in prim plan penultimul model de televizor Samsung ES8000, cu o serie de imbunatatiri si un nume nou, F8000.

Invatand sa fie atent pana le cele mai fine detalii, compania coreeana a lansat pe pietele din intreaga lume cel mai evoluat televizor Samsung, modelul F8000. Datorita performantelor, seria 8 nu are motive sa invidieze brand-urile concurente, dimpotriva.

missgrey.ro