Share Button

acer-aspire-v5-touch-2

Cei de la Acer au lansat 3 noi modele de laptop-uri Acer Aspire V5 Touch cu ecrane diferite de 11,6” , 14” si respective 15,6”. Aceste laptop-uri sunt foarte remarcate de cumparatori datorita greutatii mult mai reduse care nu afecteaza performantele bateriei.

Acer Aspire V5 Touch fata de anterioarele generatii de notebook-uri are o grosime cu 30% mai redusa. Cea mai mare diferenta se poate observa la laptopul de 14” care are doar 21 mm si cantareste doar 2,1kg. Celalalt model de 15,6” are o grosime cu doar 2 mm mai mare si o greutate de 2,3 kg. Deoarece in ultima vreme s-a creat o tendinta pentru notebook-uri care sunt mult mai usoare si subtiri aceste laptop-uri au fost special create pentru cei care doresc sa le foloseasca oriunde si oricand .

optimizare seo Braila

Aceste laptop-uri folosesc un processor Intel Core care face parte din familia Ivy Bridge. Placa video face parte din seria Nvidia GForce GT. Ecranul touch HD are un control foarte precis si permite navigarea interfetei Windows 8. A fost dezvoltata o noua tehnologie care permite utilizatorilor care doresc sa se conecteze la retelele de WiFi un timp de conectarre de doar 2,5 secunde, asta in cazul in care datele cu care se face autentificarea au fost salvate dupa o introducere anterioara. Acer Aspire V5 Touch are certificare ENERGY STAR deoarece prezinta un sistem de management inteligent al consumului bateriei. Laptop-urile au la dispozitie port USB 3.0 si Ethernet Lan.

missgrey.ro

Preturile care sunt puse la dispoozitie ajung pana la suma de 3650 de lei insa chiar daca pretul este destul de piperat pentru unii, putem spune ca tableta isi face toti banii.