missgrey.ro
Share Button

Review televizor LED Samsung EU32F5000

Atunci cand achizitionam un televizor nou este posibil ca diagonala respectivului televizor sa fie un element important ce priveste caracteristicile acestuia, insa un televizor minimalist de la www.dwyn.ro poate satisface gusturile oricarei persoane ce nu are foarte multe preferinte atunci cand vine vorba de televizorul achizitionat.

Cu o diagonala de 32”, televizorul LED EU32F5000 este un model usor de utilizat, fiabil si totodata cu o frecventa de 100 Hz si o rezolutie de 1920 x 1080 px Full HD.

Experienta de care ai parte atunci cand utilizezi televizorul este multiplicata datorita tehnologiei WCH ( Wide Color Enhancer ) ce aduce un plus de calitate din punct de vedere al culorilor si imaginilor, calitatea fiind receptata de retina fara niciun impediment.

optimizare seo Braila

In ceea ce priveste design-ul televizorului, acesta face parte in continuare din gama de design unic conform Samsung.

Designul minimalist prezent si in cazul de fata continua sa impresioneze prin elenganta ce o transmite mai departe catre client, amplasarea televizorului se poate potrivi foarte bine in oricare colt al camerei. Un alt avantaj din punct de vedere al design-ului il reprezinta carcasa din spate a acestuia conceputa dintr-un plastic mat ce nu influenteaza greutatea propriu-zisa a televizorului.

In ceea ce priveste conectorii televizorului LED Samsung, acesta dispune de o singura intrare USB pe laterala foarte usor accesibila. De asemenea sunt prezente intrarile DVB-T si DVB-C, doua intrari HDMI ( una este prezenta langa cea USB, deci de asemenea usor accesibila ) si o iesire euroscart.

Modelul vine ambalat intr-o cutie de carton, rezistenta la socuri, pe cutie fiind inscriptionate functiile principale ale televizorului LED Samsung, iar in cazul in care ati dori sa transportati personal acest televizor, ar trebui sa cunoasteti dimensiunile cutiei de asemenea: 920 x 520 x 145 mm, greutatea intregului pachet fiind fiind aproximativ de 7.5 kg. In interiorul cutiei gasim obisnuitul kit de accesorii compus din telecomanda cu bateriile acesteia, laveta de intretinere a display-ului, un suport pentru cabluri si manualul televizorului.

Montarea piciorului acestui model se realizeaza la fel ca la orice alt model Samsung, fiind prezente si aici cele 8 suruburi, 4 pentru prinderea din spate a televizorului iar celelalte 4 pentru prinderea propriu-zisa, insa trebuie sa aveti grija sa nu fortati prinderea respectiva.

Prima data cand aprindeti televizorul trebuie sa aveti putina rabdare pentru setarile de baza, primul pas fiind reprezentat de alegerea uneia din cele 28 de limbi europene. Mai departe trebuie facuta o conexiune la internet in cazul in care aceasta exista si alegerea tipului de canale, recomandat fiind Digital & Analog.

Functiile acestui model de televizor LED Samsung sunt aceleasi ca la orice alt televizor, acest model nefacand exceptie de la regula, redarea de pe un stick usb fiind realizabila intr-un mod placut datorita interfetei de care are parte fiecare utilizator.

Concluzionand, putem spune despre acest model de televizor ca este la un raport calitate / pret excelent si de asemenea este un produs recomandat celor care sunt in cautarea unei alternative, astfel ca in cazul in care va ganditi la o noua achizitie in perioada urmatoare, acest produs ar putea reprezenta o solutie.

Alte stiri actuale :

1. Samsung lansează un model Galaxy Note cu ecran de 12.2 inch
2. Romtelecom ofera tablete Samsung gratis clienţilor noi
3. Samsung “Premiere 2013”: Lansari-surpriza pe 20 iunie
4. Samsung a anuntat Galaxy S4 Zoom: obiectiv de aparat compact si zoom optic pe un smartphone cu Android