missgrey.ro
Share Button

Orice tip de boala este dificila. Din momentul in care ai anumite simptome trebuie sa te prezinti la medicul tau si sa incepi analizele si investigatiile care te pot determina sa ai parte de un diagnostic bine stabilit.

O sa ai nevoie de medici care sa fie bine pregatiti si pasionati de domeniul lor de lucru. Poti descoperi toate acestea la CardioClinic.ro.

Aici ai parte de aparatura de ultima generatie si de specialisti care sunt alaturi de tine de la primele programari. O sa primi cele mai bune sfaturi medicale legate de orice boala a miocardului, precum cardiomiopatie dilatativa sau alte asemenea diagnostice.

Iata ce trebuie sa stii despre cardiomiopatia dilatativa si care sunt aspectele pe care trebuie sa le iei in calcul in ceea ce priveste simptomele pe care le poti dezvolta:

  1. Cardiomiopatia dilatativa poate sa iti apara la consumul excesiv de alcool

Orice cardiomiopatie este o boala a miocardului si are multiple cauze. Astfel, una dintre situatiile des intalnite in cazul consumului excesiv de alcool este chiar aparitia cardiomiopatiei dilatative. In acest caz cavitatile inimii sunt dilatate si apare insuficienta cardiaca. Daca obisnuiesti sa consumi alcool peste limita, este important sa vorbesti cu medicul tau pentru a descoperi solutiile de tratament adecvate.

  1. Postpartum poti avea acest tip de boala

Un alt context in care poti avea parte de acest tip de efect de nedorit, este nasterea. Astfel, postpartum pot sa apara modificari ale corpului mamei. Unele dintre acestea sunt legate si de miocard si de pomparea sangelui. Daca se ingroasa peretii si tesutul muscular este inlocuit cu tesut fibros, atunci o sa apara imposibilitatea pomparii sangelui.

  1. Care sunt simptomele la care trebuie sa fii atent/a in cadrul cardiomiopatiei dilatative

Simptomele la care trebuie sa fii atent/a in cadrul acestei boli sunt: edemele, congestia ficatului sau starile de oboseala si dispneea. Astfel, acestea sunt cateva dintre cele mai importante modificari ale corpului tau si trebuie sa le acorzi atentie pentru a putea sa descoperi diagnosticul intr-un mod corect, mergand la doctor si respectand sfaturile acestuia.

  1. Exista diverse tipuri de investigatii care se recomanda pentru a determina diagnosticul corect sau pentru a verifica starea de sanatate in urma acestuia

Medicul tau o sa iti recomande clee mai bune metode de investigatie si o serie de analize pentru a determina care este starea organismului tau si a miocardului. Dupa ce urmezi anumite tratamente sau dupa ce ai  o interventie chirurgicala, este important sa vii la control periodioc si sa observi care sunt imbunatatirile sau care sunt problemele care au aparut.

Sanatatea ta este intotdeauna pe primul loc si trebuie sa ai metodele cele mai bune pentru a avea la dispozitie informatii, tratament si suport. La CardioClinic ai parte de medici dedicati si dornici sa te ajute de oricate ori ai avea nevoie.

  1. Exista si posibilitatea unui transplant cardiac in situatii complicate
optimizare seo Braila

Atunci cand nu exista alte posibilitati sau atunci cand aceasta metoda de tratament este cea mai potrivita, medicul o sa iti recomande si un transplant cardiac.