Share Button

Service-urile GSM devin esentiale cand telefonul sau smartphone-ul dumneavoastra are probleme de hardware sau de software. Fara ajutorul acestor service-uri am putea spune ca suntem fara vreo solutie in fata diverselor probleme care apar dupa o perioada de utilizare a unui telefon mobil.

Exista numeroase probleme ale unui smartphone care nu pot fi remediate decat intr-un service gsm autorizat.

In continuare, vom urmari cateva dintre acestea care se intalnesc in cazul unui smartphone iPhone 6 – telefonul se opreste si nu mai poate fi repornit; display-ul nu mai afiseaza nimic, ramane fara luminozitate sau in anumite cazuri afiseaza doar culoarea alba; touchscreen-ul nu mai reactioneaza la nici un fel de comanda; in convorbire isi pierde semnalul; dupa resoftare iTunes-ul afiseaza erori; camera fotografiaza incetosat sau nu se deschide deloc.

Blitul ramane aprins, chiar daca nu este deschisa camera telefonului; cand este conectat la USB sau la un incarcator si afiseaza “Accesoriu Neautorizat”; smartphone-ul este pus la incarcat, dar se incalzeste extrem de tare; este tinut la incarcat peste noapte, dar bateria nu se poate incarca; cand iPhone 6 este pus la incarcat bateria fiind afisata plina cand de fapt aceasta este goala; microfonul si casca nu functioneaza deloc nici pe hansfree nici pe speaker.

missgrey.ro

Nu functioneaza nici microfonul de langa jack, cel de conferinta; in timpul convorbirii, telefonul se incalzeste foarte tare; dispare conexiunea Wi-Fi si Bluetooth; acesta ramane fara date de identificare IMEI; sunetul este dezactivat, nemaifacand click cand se face Slide to Unlock, butonul Home nu mai reactioneaza la prima atingere; butonul de On-Off ramane blocat si nu mai poate fi apasat.

Senzorul de proximitate nu mai inchide ecranul in timpul convorbirii; telefonul nu este recunoscut de PC; acesta nu mai sesizeaza prezenta incarcatorului sau a cablului USB; tastele smartphone-ului pentru modificarea nivelului de volum nu reactioneaza la apasare, ramanand blocate pe Mute; dispozitivul vibreaza continuu, iar pe ecran nu se afiseaza absolut nimic.

Un service gsm autorizat realizeaza intai un diagnostic asupra problemelor telefonului. Principalele remedieri la un smartphone iPhone sunt: inlocuirea bateriei, a geamului,  inlocuirea LCD-ului, reparatia butonului Home, a motorului de vibratie, reparatia butonului Volum, a microfonului, reparatia castii si a mufei audio jack, reparatia difuzorului,  a camerei foto video, reparatia portului de incarcare, reparatie la contactul cu diverse lichide, reparatia accelerometrului, reparatie Wi-Fi, reparatia semnalului GSM.

optimizare seo Braila

Toate aceste reparatii GSM trebuie realizate de catre service-uri autorizate si profesioniste.

Aceste reparatii ale telefoanelor, smartphone-urilor sau tabletelor nu trebuie realizate de catre service-uri neautorizate care nu lucreaza profesionist, sau mai grav nu trebuie efectuate pe cont propriu, pentru ca in aceste situatii ar aduce prejudicii in cele mai multe situatii.

Este necesar sa intelegem ca investitia intr-un dispozitiv foarte scump de ultima generatie trebuie sa beneficieze de un service autorizat care sa rezolve defectiunea intr-un timp foarte scurt, dar in acelasi timp reparatia sa fie realizata profesionist.

IPhone 6 in service trebuie sa fie imediat remediat de catre echipa din oricare service, pentru a redeveni functional pentru posesorul sau, fiind un smartphone de ultima generatie.