Share Button


Te-ai gandit vreodata sa-ti schimbi Samsung-ul pentru ca nu te mai tine bateria? Daca da, trebuie sa stii ca pentru astfel de situatii, solutia nu este schimbarea intregului telefon. Cei care patesc astfel de neplaceri, cumpara acumulatori Samsung originali si se pot bucura apoi in continuare de telefonul pe care-l au.

Daca si tu faci parte din persoanele care vor sa-si inlocuiasca acumulatorii de la Samsung, poti cumpara online acumulatori Samsung originali, astfel incat problema ta sa se rezolve. De unde? De pe Magazingsm.ro. Intra si comanda acum.

Multe din persoanele care au telefoane mobile au prostul obicei de a suna atunci cand nu trebuie sau de a da telefoane inutile care pot afecta anumite persoane.In primul rand, niciodata, dar niciodata nu apela la numarul de urgenta 112 daca nu este nevoie. Adesea cei de la 112 primesc telefoane cu alarme false, doar pentru simplu fapt ca cineva are chef de glume proaste.

Gandeste-te la faptul ca poate in timp ce politia, pompierii sau salvarea se indreapta spre locatia data de tine, un barbat poate muri cu adevarat, o mama poate pierde o sarcina, sau un copil poate ramane cu traume pe viata. Nu este de glumit cu astfel de lucruri. Gandeste-te de 10 ori inainte de a face astfel de lucruri josnice si razgandeste-te.

optimizare seo Braila

Nu folosi telefonul mobil pentru a suna din curiozitate familia unei persoane daca aceasta tocmai a fost anuntata ca are un deces in familie. Daca esti o ruda foarte apropiata, lucrurile stau altfel, insa din pura curiozitate este toal nepotrivit, deoarece in astfel de momente, oamenii sunt disperati si nu stiu ce sa mai faca, nu sa vorbeasca la telefon.

Nu suna cand stii ca o anumita persoana se afla la volan. Chiar daca unii se dau zmei si cred ca pot conduce in orice situatie, studiile au demonstrat ca riscurile sunt destul de mari. Evita sa dai astfel de telefoane.

De asemenea, nu suna o persoana in ziua nuntii sale, decat daca te ocupi cu organizarea evenimentului. Nu suna in ziua nuntii pentru a felicita noua familie, deoarece niciunul din miri nu are timp de vorbit la telefon in marea zi. Mai asteapta cateva zile pentru a transmite felicitarile. O alternativa ar fi trimiterea unui SMS, a unui mail sau a unui mesaj pe retelele de socializare.

Incearca sa eviti sa dai telefoane foarte devreme, foarte tarziu, sau in timpul amiezii, daca nu ai fost rugat chiar de persoana respectiva sa faci acest lucru. Poti suna de exemplu la o institutie, la un magazin online, sau in alte locuri in care exista un program dupa care se lucreaza, si nu este specificat intervalul de pauza.

Cele amintite mai sus tin mai mult de cat de manierata este fiecare persoana. Cei demni nu suna inutil la 112, cei respectuosi nu suna la intervale nepotrivite, sau la evenimente nepotrivite.

Tu din ce categorie faci parte? Incearca sa fii de partea celor demnni si respectuosi. Trateaza-i pe altii asa cum ti-ai dorit tu sa fii tratat in anumite situatii.