Share Button

Daca in perioada in care ai fost elev nu ai fost prea prieten cu scoala, sau pur si simplu nu ai vrut sa inveti limba engleza pentru ca nu ti se parea interesanta, sau nu credeai ca o sa ai vreodata nevoie de ea, te-ai inselat.

Stim cu totii ca limba engleza este o limba de circulatie internationala, si tot mai multa lume incepe sa o stapaneasca deoarece este necesara daca vrei sa pleci intr-o alta tara, sau de ce nu pentru a putea avea un loc bun de munca.

Daca ai fost vreodata la un interviu pentru angajare si nu ai fost acceptat din cauza faptului ca nu poti purta o conversatie in limba engleza, iar acum vrei sa inveti cuvinte si expresii, cel mai bine ar fi sa urmezi unele cursuri engleza, pentru a putea vorbi aceasta limba.

Ei bine, daca acum stii sigur ca vrei sa inveti aceasta limba eu cred ca nu ar trebui sa platesti un profesor pentru meditatii, ci mai degraba sa te inscrii la cursuri engleza, pentru ca o sa inveti mult mai simplu si mai usor.

In continuare o sa iti prezint o serie de avantaje pe care o sa le ai daca o sa doresti sa te  la astfel inscrii de cursuri care te vor ajuta sa iti indeplinesti visul de a vorbi fluent o limba straina :

1.    O sa progresezi rapid deoarece daca sunt lectii individuale, toata atentia celui care te invata o sa se indrepte doar asupra ta. O sa fii uimit de cate cunostinte o asimilezi dupa o singura sedinta.

2.    O sa inveti exact ceea ce vrei, tu propui profesorului o tema pe care vrei sa o inveti sau un subiect iar el o sa iti predea fix ceea ce ai nevoie sa stii. Poti invata de la cuvinte de baza si pana la gramatica absolut orice.

missgrey.ro

3.    Inveti cu un scop anume, poate ai planuri sa lucrezi in alta tara, sau poate studiezi pentru Bac sau admirete la facultate, iar lectiile sunt intocmite si structurate astfel incat sa iti fie utile.

4.    Inveti in ritmul tau, deoarece unele subiecte pot sa tie se para mai usoare iar altele mai grele, iar profesorul lucreaza si se supune ritmului tau si stilului tau de a asimila informatii noi.

5.    Nu te vei simti incomodat de prezenta altor persoane cum ar fi la cursuri in grup sau la scoala, si nici nu o sa ai de ce sa te rusinezi de profesor daca nu pronunti bine anumite cuvinte, si cel mai important este ca stii ca toata atentia profesorului se indreapta doar asupra ta.

6.    Atmosfera este mai putin intimidanta atunci cand inveti alaturi de un profesor care are rabdare si lucreaza cu tine intr-o atmosfera placuta sa zic asa, tu te vei simti in largul tau ceea ce inseamna ca te poti concentra mai bine si poti sa inveti mai repede.

7.    Daca te inscrii la astfel de cursuri ai posibilitatea sa platesti pe masura ce inveti si platesti doar pentru lectiile pe care le inveti. Daca ai participa la un altfel de curs gen seminarii acolo trebuie sa platesti fie ca participi sau nu.

optimizare seo Braila

Deci dupa cum se poate vedea, este mult mai convenabil sa urmezi acest gen de cursuri decat sa participi la unele unde poate fi un numar mare de participanti.