Share Button

In oferta de accesorii telefoane exista si pachete care contin mai multe piese de acelasi tip, de exemplu, pachete de display-uri (de la 2 pana la 10 display-uri) sau pachete de touchscreen-uri. Dar cine cumpara accesorii la pachet?

In principiu, un posesor de smartphone sau de iPhone are nevoie de piese de schimb, daca a avut o problema cu un display sau un touchscreen. Are nevoie de o piesa inlocuitoare si nu de un pachet. Poate achizitiona un pachet care sa contina 2 piese de acelasi tip pentru telefonul sau, pentru a avea siguranta ca la o alta deteriorare are piesa de schimb, si la un pret mai mic.

In consecinta, astfel de pachete sunt achizitionate de service-urile care repara in garantie sau post-garantie orice piesa de telefon. Pentru ca trebuie sa aiba pe stoc aceste piese de schimb, service-urile vor cauta accesorii la pachet, care au un pret mai avantajos.

La pachet se poate oferi acelasi tip de accesoriu, pentru a fi folosit pentru inlocuire, sau display-uri pentru diferite modele oferite la pachet, pentru ca service-ul ofera reparatii pentru toate modelele.

optimizare seo Braila

Exista si situatii in care un singur posesor de telefon doreste un pachet cu mai multe accesorii, in cazul in care are niste prieteni care au probleme la accesoriile lor, si daca in pachet au exact ceea ce au nevoie acestia, este indicat sa cumpere intreg pachetul, din care apoi sa ofere la pretul corect celorlalti.

Magazinele ofera aceste pachete si pentru a lichida anumite stocuri, la modele mai vechi, dar si la modelele noi. Sunt considerate piese care se pot deteriora mai usor, si este mai bine sa fie achizitionate mai multe bucati. Garantia acestor piese la pachet este corespunzatoare pentru fiecare piesa in parte, si nu pentru intreg pachetul.

Fiecare piesa are garantia sa. In cazul unui singur utilizator, este normal ca sa foloseasca prima piesa, si in cazul deteriorarii acesteia, sa o foloseasca pe a doua, si sa nu incerce o utilizare simultana, pentru ca atunci nu mai pot sti exact care dintre piese s-a deteriorat, daca apare vreo asemenea situatie.

Si nici nu este recomandat sa se schimbe touchscreen-ul sau display-ul, daca nu au nicio problema. Pachetul nu se ofera pentru a fi utilizat fara nicio responsabilitate din partea utilizatorului, ca si cum ar fi un pachet de accesorii pe care sa le schimbe intamplator.

Este clar ca aceste pachete de accesorii sunt in primul rand pentru magazine care redistribuie produsele sau pentru service-uri, un tip de vanzare en-gross. Doar in cazul in care un posesor de telefon doreste sa ofere prietenilor sau celor care il solicita, mai multe accesorii, este mai indicat sa cumpere la pachet.

Conteaza foarte mult sa fiti informati, cand doriti sa cumparati doar o piesa, atat de catre vanzator, cat si de catre persoanele cunoscute, si sa cumparati pachetul cel mai avantajos, cu numarul dorit de produse. Accesoriile de telefoane va stau la dispozitie pe site-uri la promotii si la pachet, deci puteti beneficia de ofertele existente.