Share Button

HTC desire 728 prezinta urmatoarele specificatii: rezolutie de 720p adica 1280×720, LCD de tp “in plane switching”, 2 GB de RAM, procesor OctaCore Mrdiateck de 1.3 Ghz, capacitate de stocare interna de 16GB, plus extensie prin cartela microSD pana la dimensiunea de 2 TB. De asemenea, majoritatea tinerilor isi cumpara smart device-uri pentru camera principala.

Acest model prezinta o camera principala de doar 13 mpx si una secundara, fronta, destinata selfie-urilor de doar 5 megapixeli. Acest model HTC prezinta majoritatea specificatiilor unui smartphone obisnuit adica: Bluetooth 4.1,

HTC Boomsound, GPS, Wi-fi, si u acumulator destul de puternic de doar 2800 mAh. Acest ansamblu de elemente cantareste 153 de grame. Poate fi destul de usor de scapat, dar in cazul in care acest incident s-a intamplat, cel mai bine ar fi sa il trimiteti intr-un service cum ar fi service gsm Bucuresti.

missgrey.ro

HTC Desire se incadreaza in categoria mid-range a companiei HTC si reprezinta, de asemenea, “calul de cursa lunga al companiei”. Reprezinta categoria unde HTC Compnay vrea sa atraga un numar cat mai mare utilizatori.

Mai exista si alte cateva telefoane si de alti producatori ce arata aproximativ asemanator, insa acest prototip nu face exceptie. La o prima privire puteti spune ca smartphone-ul arata precum modelul precedent 728G, insa prezinta in plus, fata de acesta, capacitati 4G si o memorie RAM mult mai mare de 2GB.

optimizare seo Braila

Alte facilitati care se regasesc pe modelul precedent se pot regasi si pe cel actul. Device-ul arata “smart”, prezentand un design specifc celor de la Desire, avand culoarea negru-mat si prezentand un finisaj destul de mat.

Acest design vizeaza per total aspectul uni-Body, prezentand slot-urile pentru SIM si micro SD sub un flap din plastic pozitionat pe partea stanga. Butoanele destinate volumului si energiei sunt pozitionate in partea din dreaptea. De asemenea, specialistii de la HTC au inclus prototipului si speaker-ele BoomSound, acesteea fiind pozitionate pe partea frontala si asigurand o ascultare de calitate atat pentru multimedia cat si pentru gaming.

Telefonul Smartphone 728 LTE prezinta sistemul de operare HTC Sense 7.0 care este, de altfel, bazat pe sistemul software Android 5.1. De asemenea, interfata smartphone-ului este destul de curata, fara a prezenta prea multe elemente sau aplicatii extre, asa cum ati intalnit in cazul altor smart device-uri.

Ecranul prezinta o calitate ridicata, putand spune ca aceasta calitate este una peste medie.Unghiurle de viziualizare sunt mari, culorile sunt redate intr-o maniera foarte naturala si, de asemenea, aveti posibilitatea de a ajusta temperatura de culoare.

Camerele telefonului au nevoie de doar o secunda pentru a se activa efectiv, si prezinta diferite moduri incorporate. Printre aceste moduri se numpara: panorama, split capure, photo booth si, bineinteles, selife mode.

Putem constata cu usurinta ca si calitatea camerei frontale este una peste medie. De asemenea, capacitatea de filmare reprezinta o rezolutie full HD, extrem de suficienta daca ne gandim ca in urma cu cativa ani, aceasta rezolutie reprezenta standardul cel mai inalt pentru calitate. Asadar, ambele camere, atat cea principala cat si cea frontala, pot filma la rezolutia de full HD.