Share Button

Cum ar fi sa poti selecta casa pe care doresti sa ti-o construiesti (direct dintr-un catalog) si totusi sa o poti personaliza pe loc? Cum ar fi sa primesti instant un pret, dupa fiecare modificare mica pe care o faci – la nivelul invelitorii de acoperis, a peretilor sau a izolatiilor, de exemplu?

Si mai ales…cum ar fi sa poti face economii de mii de Euro, alegand ca in luna decembrie a acestui an sa inchei un contract pentru o astfel de casa cu structura pe lemn? Iti vom spune in urmatoarele randuri ale acestui articol!

Avand un sistem de lucru bine pus la punct, compania Case Calduroase reuseste sa satisfaca nevoile oricaror clienti. Ca dovada stau atat certificarile firmei, cat si portofoliul de lucrari, site-ul de prezentare si o informare mereu transparenta, corecta si completa.

Toate intrebarile pe care un posibil client si le-ar putea vreodata adresa, referitor la casele pe structura de lemn, isi gasesc raspunsul pe site-ul www.casecalduroase.ro .

optimizare seo Braila

Astfel, numeroasele pagini prezinta in detaliu acest sistem constructiv – analizand, schitand si descriind complet toate componentele unui perete de acest tip (exterior dar si interior). In centrul acestei solutii alese sta structura de rezistenta ce foloseste:

Lemn KVH import Germania

missgrey.ro

Structura este formata din elemente de lemn dispuse in cadre, dimensiuni 120 x 45 mm. Structura se executa cu lemn KVH (KVH® KONSTRUKTIONSVOLLHOLZ) import Germania: lemn de calitate, cu tehnologia de imbinare in dinti (keilgezinkt), producator certificat. Lemnul provine din zona Eberhardzell, sudul Germaniei.

Lemnul detine urmatoarele certificari:
– PEFC –  arata ca lemnul provine din paduri cu exploatare responsabila, cu un management care urmareste regenerarea lor si presupune trasabilitatea si certificarea intregului lant de furnizori de la pădure la produsul final (detalii la www.pefc.org)
– Nature Plus – garanteaza faptul ca este un material de constructie ecologic si intregul proces de productie respecta rigori stricte (detalii la www.natureplus.org)

Imbinarile lemnului se fac cu suruburi de dulgherie HECO-Schrauben import Germania si cu cuie antismulgere batute cu ciocan pneumatic. Lemnul este tratat impotriva focului, a insectelor, a mucegaiului si a ciupercilor.

Nu ratati nici prezentarea acoperisului si a planseului.

De ce aleg tot mai multi romani realizarea unei astfel de case de lemn, alaturi de echipa Case Calduroase? Deoarece pentru acestea se ofera gratuit (odata cu executia structurii) proiectul de executie al casei – faza de proiectare DTDE. Inginerii companiei, specializati pe case din structuri de lemn, folosesc programe dedicate, ce permit executia si montajul la milimetru.

Pe site, vizitatorii pot sa foloseasca Configuratorul de pret – exact ce spuneam la inceputul articolului. Iar pe o pagina alaturata gasesc zecile de variante de case, cu imagini 3D, detalii si informatii tehnice.

De unde vin economiile de Euro?

In primul rand, prin costul de constructie mult mai mic (decat in cazul unei case din zidarie). Durata ridicarii casei este mult mai scurta (20-30 de zile) iar materialele vin gata pentru montaj (tratate din fabrica). Se poate obtine asadar un pret cu pana la 40% mai mic.

Mai mult de atat, in luna decembrie a acestui an Case Calduroase prezinta patru modele de case la promotie. Pentru contractele semnate in ultima luna a anului 2015 se ofera peste 1500 de Euro reducere (fata de pretul standard) si o reducere de 50% la sistemul de incalzire cu convectoare radiante (executia caselor se fixeaza pentru o data convenabila in 2016). Cele patru oferte speciale de case de lemn sunt prezentate aici.

Alegerea si construirea unei case nu au fost niciodata mai simple de atat!