Share Button

Lipsa spatiului ne determina sa cautam solutii pentru a depozita inteligent obiectele dorite. Indiferent de destinatia spatiului, este important sa il amenajam eficient, dar din fericire solutii se gasesc chiar si pentru o baie de cativa metri patrati.

Chiar daca in baie trebuie doar sa depozitam produsele pentru ingrijire personala si prosoapele, ne dorim un spatiu elegant, care sa confere un farmec aparte incaperii. Astfel, este important ca intr-o baie mica sa folosim fiecare centimetru pe care il avem la dispozitie, inclusiv spatiul de sub chiuveta.

Atunci cand spatiul de sub chiuveta este deschis, putem folosi rafturi, care ne ajuta sa depozitam diferite cosuri organizatoare impletite din rafie, metal sau plastic, pentru a va organiza rapid spatiul intr-un mod cat mai placut. Daca aveti o chiuveta inchisa cu dulap, puteti folosi cosuri metalice speciale, care va ajuta sa va organizati totul cat mai bine si sa va depozitati cu succes produsele dorite.

optimizare seo Braila

Extrem de utile sunt etajerele suspendate, care se pot utiliza oriunde, fie in colturile baii, deasupra oglinzii, cat si oriunde aveti putin spatiu liber. Pe etajere se pot depozita prosoape, cosuri cu produse cosmetice, geluri de dus sau sticle de sampon. Spre exemplu, putem utiliza o etajera ingusta pentru a pastra o cana cu periute de dinti, diferite creme, un parfum sau  borcanele cu dischete demachiante.

In fiecare casa se afla o scara, care este utilizata pentru a putea acces la spatiile foarte inalte. Daca dorim sa fim creativi, putem utiliza aceasta scara in baie, ca suport pentru prosoape. Efectul vizual pe care il ofera va fi unul foarte placut.

Din fericire, putem gasi cu usurinta solutii, fie ca dorim sa utilizam inteligent spatiul din baie, fie din alte incaperi. Chiar si cativa centimetri conteaza, deoarece daca ii folosim corect, ne ajuta sa depozitam obiectele pe care le folosim zilnic. Cu cat gasim solutii pentru a amenaja eficient spatiul din locuinta noastra, cu atat locuinta va arata mult mai aerisita si mai interesanta.

missgrey.ro

Nu este suficient sa ne umplem balconul de rafturi sau de dulapuri, care ne creeaza impresia ca nu avem loc sa pasim. Daca utilizam inteligent spatiul din fiecare incapere a locuintei noastre, vom reusi sa depozitam cu usurinta nu doar haine, carti, pantofi, produse cosmetice si produse de curatenie, cat si toate vasele de gatit, borcanele cu muraturi sau chiar si cauciurile de iarna sau sezlongurile de plaja, care sunt atat de incomode.

Inainte de a ne decide asupra modului de amenajare a unui spatiu, este mai bine sa analizam toate posibilitatile pe care le avem. In acest fel ne vom asigura ca nu vom rata nicio posibilitate de a ne amenaja inteligent spatiul, pentru a avea suficient loc de depozitare, chiar si in incaperile de cativa metri patrati, precum sunt baile.

Cu cateva etajere, o scara si cateva cosuri organizatoare, baia noastra poate arata intr-un mod cat mai original. In plus, nu ne vom mai plange niciodata de lipsa spatiului, iar toate produsele pe care le utilizam pentru ingrijirea personala isi vor gasi cu usurinta loc.