Share Button

Deschiderea unui restaurant de tip clasic sau a unui fast food nu mai reprezinta atazi o atat de mare stiinta. Cu un simplu credit si o echipa buna de angajati, lucrurile pot fi puse in miscare in cateva luni de zile. Mai ales daca optezi pentru un restaurant in sistem de franciza, atunci efortul din partea ta va fi unul minim.

Cata vreme dispui de suma de bani necesara pentru plata francizei si a taxelor anuale aferente, efortul logistic din partea ta va fi preluat, in cea mai mare parte, de catre firma francizoare.

Abia din acest punct incep insa bataile de cap pentru tine. Esti intr-o zona in care concurenta este una acerba, iar sansele tale de a-ti creste afacerea vezi ca se diminueaza de la o una la alta. Este timpul sa incerci instalarea unui soft restaurant HoReCa.

Zeci de restaurante si fast-food-uri din toata tara au apelat la asa ceva si nu au dat gres. Dimpotriva, afacerile au crescut simtitor, iar antreprenorii se ocupa intr-adevar de ceea ce trebuie sa faca, adica sa conduca afacerea si sa gaseasca noi strategii de dezvoltare, in loc sa functioneze pe post de paznici. Dar sa vedem totusi cun iti poate schimba optica asupra afacerii un soft restaurant HoReCa si care sunt avantajele aduse de acesta.

Multi dintre patronii din ziua de azi mai sunt inca si contabili, si gestionari, iar in unele cazuri chiar si soferi pentru propriul magazin sau restaurant. Mai ales daca ai un restaurant in sistem catering insa, aceste sarcini vor f greu, daca nu imposibil de indeplinit.

Preluarea comenzilor, asamblarea si urgentarea trimiterii, toate acestea sunt misiuni consumatoare de timp si de efort fizic. In sprijinul tau vine insa tocmai acest soft restaurant HoReCa, proiectat exact pentru a-ti usura munca.

Practic, din momentul instalarii, vei avea pe un simplu dispozitiv datele legate de volumul comenzilor si stadiul acestora, alaturi de alte informatii pretioase, precum timpul petrecut in trafic de fiecare dintre agenti, numarul comenzilor onorate de fiecare pana la un anumit interval, precum si numarul comenzilor in lucru si timpul estimat pana la onorarea lor.

optimizare seo Braila

Nu este de neglijat faptul ca toate aceste date iti sunt disponibile in orice moment pe calculator sau pe modulul adaptat pentru smartphone. In plus, informatii esentiale despre comenzile tale pot fi accesibile si clientilor. Acestia pot vedea in timp real care este stadiul unei comenzi, dupa cum administratorul poate vedea pe o harta interactiva locatia in care se afla fiecare dintre agentii de livrari.