Share Button

Oamenii simt ca sunt pierduti fara telefoane pe care le au. Nimeni nu stie mai bine acest lucru decat Jeremy Kwaterski care areĀ  o afacere cu reparatii de telefoane mobile ce merge foarte bine si ofera tot felul de servicii de la inlocuirea ecranelor si displayurilor sau a bateriilor si pana la defecte majore care necesita o munca minutiasa.

Daca aveti nevoie de reparatii telefoane Bucuresti sunt nenumarate optiuni si de aceea se recomanda sa alegeti citind si parerile clientilor expuse in general pe internet pentru a va asigura ca decizia pe care o luati este cea mai buna.

Unul din clientii acestuia de mai sus, si-a adus telefonul pe care il avea cu ecranul spart pentru reparatie fiind cuprins de panica. Acest om era atat de panicat pentru ca asa cum spunea el trebuia ca in 30 de minute sa se intalneasca cu presedintele si numarul era in contacte de unde nu il mai putea recupera.

Managerul spune ca dupa ce i-a reparat foarte repede telefonul, persoana respectiva sara efectiv de bucurie si a faugit rapid din magazin ca sa nu intarzie la intalnire. Afacerea lui a cunoscut o crestere uriasa in timp, mai exact ajungand la 160 de magazine in numai patru ani.

missgrey.ro

Pentru ca el sa poata face si un manaement eficient al acestei companii in care este si fondator dar si CEO a invatat mai multe lucruri despre utilizarea telefoanelor mobile la reala lor capacitate si chiar la capacitate maxima pentru a putea sa se organizeze exact asa cum trebuie si pentru ca tot timpul sa fie conectat la afacerea proprie. Sunt mai multe aplicatii fara de care el nu ar putea trai.

Una dintre ele se numeste life reminder. La orice moment el ar putea sa aiba nevoie de o intalnire cu echipele de suport sau cu cele de promovare si de relatii publice.

Pentru ca el calatoreste mult poate sa fie o provocare sa tina o evidenta pentru toate aceste inalniri si in acest moment el foloseste life reminder, o aplicatie care i-a usurat cu mult activitatea de management si viata, aceasta aplicatie ajutandu-l sa isi programeze foarte bine intalnirile si sa isi prioritizeze toate actiunile.

Push bullet este o alta aplicatie utila. Chiar daca el este un fan al telefoanelor in general, uraste tot timpul pe care il pierde cautand prin telefon sa gaseasca un anumitĀ  fisier care ii trebuie si care in general este foarte important.

Cu aceasta aplicatie el poate sa dea share la mailuri si la fisiere si poze intre dispozitive indiferent in ce sistem de operare sunt ele. Aplicatia se instaleaza simplu pe toate dispozitivele foloste si cand un mail sau un text se primeste el este trimis in mod automat si spre celelate dispozitive si astfel se obtine o siguranta mai buna.

El spune ca aplicatia aceasta este absolut indispensabila in special in omentul in care va lasa bateriile sau cand pierdeti un dispozitiv anume.

Sunt mai multe astfel de aplicatii si toate sunt extrem de utile daca stim sa le folosim.