Share Button

Cadourile sunt foarte importante. Le poti oferi la orice tip de eveniment special, la sarbatori sau la aniversari, ori atunci cand vrei sa faci o surpriza cuiva drag. Orice persoana are nevoie de o agenda care sa ii foloseasca pentru a putea sa organizeze activitatile si ideile.

De aceea acest dar este unul perfect pentru foarte multe categorii de persoane si situatii. Poti opta pentru o agenda bujo Leuchtturm A5 251 pagini pe care o poti descoperi pe site-ul Paperie.ro.

De aici poti cumpara si accesorii de birou, instrumente de scris sau colorat, etc.

Vei putea face un cadou deosebit celor importanti pentru tine si vei darui o agenda practica si folositoare, frumoasa si speciala. Iata de ce este un cadou perfect o asemenea agenda de tip bullet journal:

 

  1. Agenda de tip bullet journal este usor de personalizat

 

Poti face cadou o agenda bullet journal pentru cei din familia ta, pentru prieteni sau colegi de lucru. Aceasta agenda este foarte usor de personalizat si se muleaza pe nevoile individuale ale fiecarei persoane.

Astfel, o sa ai la dispozitie mai multe tipuri de idei pentru a personaliza paginile. Poti, de exemplu, sa acorzi anumite pagini pentru cheltuieli sau incasari, iar altele pentru desene si schite.

 

  1. Poti sa o oferi cadou colegilor de serviciu, prietenilor sau colaboratorilor tai de business

 

Agenda este un cadou versatil. Se poate potrivi oricarei persoane si este usor de folosit pentru cei din sfera business, precum si pentru cei care doresc sa isi astearna gandurile personale. Asadar, poti comanda o asemenea agenda pentru colegii de serviciu, dar si pentru prietenii tai cei mai buni, indiferent de domeniul lor de lucru.

optimizare seo Braila

O sa poti sa te bucuri de o reactie frumoasa si de un zambet din partea lor. Exista posibilitatea de a cumpara o agenda si pentru colaboratorii de business, care isi vor aminti de relatia voastra profesionala de oricate ori o vor folosi.

 

  1. O agenda de tip bulllet journal poate sa fie cadoul perfect pentru parintii tai care au nevoie de un loc unde sa isi astearna gandurile sau retetele preferate

 

O agenda de tip bullet journal este darul perfect pentru parintii tai daca vrei sa ii surprinzi cu un cadou special. Poti sa le oferi un asemenea dar la aniversarea lor sau la orice alt tip de ocazie speciala. Jurnalul o sa poata sa fie folosit pentru idei, ganduri, retetele preferate, obiectivele pe care le au sau calatoriile pe care le planifica impreuna, etc.

 

  1. Daca ai un adolescent pasionat de desen in familia ta sau un artist consacrat, poti sa ii daruiesti o asemenea agenda, care sa fie folosita pentru a desena imaginile care il/o inspira

 

Orice agenda de tip bullet journal poate sa fie folosita si pentru desen. Micile puncte despartitoare sunt folosite pentru ghidaj si pentru incadrare in foaie. O sa poata desena si schite de lucru sau grafice foarte bine realizate. Astfel, ofera o asemenea agenda celor pasionati de desen si dornici sa isi exerseze talentul zilnic.

missgrey.ro