optimizare seo Braila
Share Button

Salonul Auto de la Detroit si nou concept car propus de Infiniti ?

 Da ! Conform unor surse Infiniti v-a prezenta la editia din 2014 a Salonului Auto de la Detroit noul concept Q50 Eau Rouge . Dar pana sa ajungem sa descoperim secretele acestui nou autoturism va propun o incursiune in lumea  anvelomag.ro . Acest magazin online specializat in comercializarea de anvelope de vara , si nu numai , este cel mai important magazin de profil din Romania .

Anvelomag.ro va pune la dispozitie o gama variata de anvelope de vara , de iarna si all season de cea mai buna calitate la un pret imbatabil , in diverse dimensiuni , care pot echipa cu succes orice autoturism , si nu numai . Pentru mai multe informatii despre intreaga oferta de produse si servicii va invit sa accesati http://www.anvelomag.ro/anvelope-de-vara.html .

Si acum sa revenim la Infiniti Q50 Eau Rouge . Acest concept car se anunta a fi o versiune mult mai performanta a sedan-ului de clasa medie . Din imaginile lansate pe internet , inaintea marelui eveniment , se poate observa o caroserie redesenata pentru un look aerodinamic foarte sportiv .

missgrey.ro

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu stiu prea multe ,  Infiniti  este un constructor de autoturisme de lux care si-a inceput activitatea in 1989 . Si asta nu e tot , Infiniti este o divizie a gigantului Renault-Nissan .

Constructorul declara ca doar design-ul portierelor si profilul plafonului sunt asemenea celor ce se regasesc pe modelul standard Q50 . In rest se poate observa cat de mult inflenteaza implicarea Infiniti in Formula 1 , alaturi de echipa Red Bull .

La constructia acestui model s-a utilizat foarte multa fibra de carbon . Spoilerul din partea din fata , extrem de proeminent dealtfel , este predominat de o priza de aer impresionanta , de dimensiuni mari . Pragurile din lateral au fost si ele ‘’ impodobite ‘’ cu fibra de carbon .

Q50 Eau Rouge este echipat cu jante speciale de 21 inchi . Sub acestea se pot observa frane Brembo a caror dimensiune este s-ar putea spune ‘’apreciabila’’ .

Despre sistemul de propulsie se stie doar ca va fi asigurat de un motor V6 de 3.7 litri care este capabil de cel putin 320 CP .  Constructorul nu a vrut sa faca publica puterea noului Infiniti Q50 Eau Rouge , asadar va trebui sa asteptam prezentarea oficiala de la Salonul Auto de la Detroit pentru a afla mai multe informatii despre acest super-car .

Nu se stie cu exactitate momentul in care Infiniti Q50 Eau Rouge va fi disponibil si pe piata din Romania . Insa pana atunci , iubitorii de autoturisme Infiniti din tara noastra se pot bucura de urmatoarele modele :

–    Infiniti EX . Un crossover echipat cu cel mai puternic motor din clasa sa , cel mai spectaculos si mai dinamic concept de design si tehnologie de ultima generatie . Cu toate acestea este cel mai scump  , cu un pret cuprins intre 50.900 euro si 62.200 euro , si cel mai putin economic model din clasa sa .
–    Infiniti FX facelift  are un pret cuprins intre 62.013 euro si 130.600 euro . Infiniti FX este unul dintre cele mai bine vandute autoturisme din istoria marcii . Tocmai din acest motiv , in 2008 constructorul a decis sa lanseze pe piata acest facelift .
–    Infiniti G Cabrio  , un model de inalta clasa cu un pret pe masura , 61.462 euro .
–    Infiniti G37 Coupe este considerata de catre specialisti ‘’ masina perfecta ‘’ , o masina destinata exclusiv celor care iubesc senzatiile tari .
Pretul pentru un astfel de model oscileaza intre 51.149 euro si 58.199 euro .
–    Infiniti G37 facelift . Dupa cum era de asteptat , Infiniti a produs si un facelift pentru ‘’masina perfecta ‘’ . Pretul pentru acest facelift porneste de la  46.500 euro .
–    Infiniti M  , un model cu propulsie hibrida al carui pret oscileaza intre  55.018 euro si 66.612 euro .


Alte stiri actuale :

1. Parcul auto national in detaliu – Cate masini din fiecare marca exista in tara
2. Opt maşini Corvette au căzut într-o groapă formată după surparea solului
3. Un gigant auto recheama 780.000 de masini din cauza unor probleme cu… brelocul cheilor
4. Nissan va livra maşini electrice în Bhutan
5. Inmatricularile de masini noi au crescut cu 13,07% in ianuarie 2014
6. Masinile Dacia prin ochii europenilor – fiabile si cu cel mai bun raport calitate-pret