missgrey.ro
Share Button

Atunci cand stai singur si confuz in fata dilemei ce furnizor de web hosting ar fi potrivit pentru afacerea ta, te confrunti cu o decizie importanta, pentru ca acesta ori iti va aduce numai beneficii, ori te-ai putea confrunta cu un dezastru total. Totodata, o decizie accelerata si negandita in alegerea unui hosting, fara o cercetare esentiala a pietii, te-ar putea arunca intr-o capcana, asa cum nu oricine ar putea fi flexibil in fata necesitatilor tale, oferind servicii calitative.

Ca sa nu te arzi atunci cand esti in cautarea unui furnizor de web hosting am pregatit pentru tine un mic ghid in care am subliniat caracteristicile de baza atunci cand iti doresti o gazduire web.

Afla ce tip de gazduire web ai nevoie

In momentul cand ti-ai inceput cautarile pentru web hosting, incearca mai intai sa stabilesti ce serviciu anume iti doresti. Fii atent la persoanele din fata ta, s-ar putea sa nu fiti compatibili cu anumiti furnizori si servicii de gazduire web.

Urmareste daca web site-ul are si un portofoliu, crearea acestuia nu necesita puteri supranaturale, dar daca nu exista atunci trage singur concluziile.

Hosting pentru afacerile mici si mijlocii

Pentru afacerile mici si mijlocii ar trebui sa-ti indrepti atentia catre o gazduire web generala. Ce inseamna aceasta? Gazduirea generala cuprinde mai multi clienti si web site-uri conectate la acelasi server. Este varianta ideala pentru inceput, dar, in timp, cand vanzarile incep sa creasca atunci te poti orienta spre ceva mai serios.

Pe de alta parte o gazduire web generala ar putea sa-ti minimalizeze performantele pe masura ce cresti. Daca esti orientat din start spre seriozitate si trafic adevarat, probabil ai refuza o asemena perspectiva.

Fiabilitatea serverului

Un rol important il detin furnizorii de web hosting-ul cu activitate de 24/7, oferind caracter stabil atat in ceea ce priveste serverele cat si conexiunile de retea, deoarece poti avea vizitatori din intreaga lume cu fusuri orare diferite. Limita acceptabila nu ar trebui sa fie mai mica de 99,95%, iar pentru conturile premium de minim 99.99%. Pentru a obtine informatii despre disponibilitatea web hosting-ului poti urmari recenziile de gazduire sau foloseste instrumentele de monitorizare a serverului, care, in mare parte este  gratuit sau se includ in perioada de proba.

Perioada de abonare

S-ar putea ca unii furnizori de gazduire site sa insiste, cu tot felul de argumente, sa inchei contractul pentru o perioada nedeterminata.  Ideal ar fi sa semnezi pentru maxim 2 ani, deoarece tehnologiile avanseaza rapid si s-ar putea la un moment dat sa realizezi ca nu primesti intocmai de ce ai nevoie.

Deci, daca esti in cautare de un furnizor web hosting atunci alege ca puncte de referinta pretul, suportul, stocarea si performanta. De asemenea, s-ar putea sa gasesti oferte de eCommerce, optiuni de domeniu web, avantaje precum creditele publicitare, realizarea site-ului web si hardware modernizat.

Compania Megahost furnizeaza servicii de web hosting din 2005, astfel a dobandit o experienta vasta care se afla in pas cu noile tehnologii. Ofertele sunt individuale si flexibile pentru orice tip de necesitate, iar daca ai careva intrebari atunci poti beneficia de suport tehnic 24/7 si Backup profesional.