Share Button

Ca in orice domeniu, si web design-ul are parte de trenduri care reusesc sa castige numerosi clienti, care isi doresc un site “in trend”. Desi poate parea ca tendintele sunt doar niste lucruri de moment, care nu vor aduce satisfactii pe termen lung, firmele de web design considera ca unele trenduri pot fi foarte utile in construirea unei pagini web asa cum trebuie.

De aceea, in articolul de astazi vom discuta despre tendintele in web design de care trebuie sa stiti, mai ales daca va doriti o schimbare in prezentarea afacerii dumneavoastra.

Animatiile

Animatiile au reusit de-a lungul timpului sa castige increderea posesorilor de site-uri web, acestea reusind sa captiveze publicul si sa creasca popularitatea.

missgrey.ro

In plus, alese potrivit, acestea chiar arata diferit, putand fi considerate ca un simbol pentru afacerea dumneavoastra. Puteti opta pentru o animatie care sa starneasca rasul utilizatorului sau sa il faca sa zambeasca, insa, sa prezinte si serviciile sau produsele oferite.

De asemenea, puteti insera diferite animatii pe paginile importante din cadrul site-ului, eventual cele care sunt cele mai accesate. Cu siguranta nu veti trece neobservat! In schimb, va recomandam sa nu exagerati cu astfel de efecte, caci, folosite in exces, astfel de animatii pot scadea drastic viteza de incarcare a site-ului pe care il aveti. Si suntem siguri ca nu va doriti acest lucru!

Fonturi mari si colorate

Este stiut faptul ca tonurile colorate atrag intotdeauna. Exact ca si in cazul unui magazin de haine, o bluza colorata va fi mai ceruta decat una alba sau neagra. La fel este si in cazul unui site web.

Cu toate acestea, incercati sa va mentineti intr-o paleta cromatica accesibila, astfel incat nuantele folosite sa nu devina mult prea obositoare pentru ochiul uman. De asemenea, va recomandam ca fonturile folosite, mai ales in ceea ce priveste scrisul sa fie mari, dar sa fie si lizibile. Mare atentie cu fontul folosit!

Optimizare pentru mobil

Nu mai este un secret faptul ca telefoanele mobile fac parte din viata noastra, mai ales cele de tip smartphone. De aceea, este foarte important ca site-ul nostru sa poata fi accesat si de pa astfel de device-uri, unde stim cu totii ca spatiul nu este la fel de generos ca in cadrul unui calculator sau computer.

optimizare seo Braila

Asadar, incercati sa optati pentru o grafica care permite accesul si de pe telefoanele mobile sau de pe tablete, astfel incat sa cresteti si mai mult popularitatea site-ului.