missgrey.ro
Share Button

In acest articol am adunat mai multe sfaturi despre SEO pe care firmele care ofera servicii de promovare web si se nu vor sa le stiti.

Nu garantam ca daca urmati sfaturile din acest articol urmeaza sa ajungeti in mod automat pe prima pagina cu rezultatele Google pentru anumite cautari, dar veti cunoaste elementele cheie in construirea bazei pentru o campanie de SEO si ce anume se afla in spatele procesului de optimizare pentru motoarele de cautare.

De asemenea veti vedea si ce se obtine in mod real din optimizarea SEO si astfel nu aveti cum sa cadeti in plasa furnizorilor de asemenea servicii care pot sa aiba tendinta de a profita de micile afaceri prin promisiuni care nu sunt realiste. Noi va recomandam sa apelati la servicii de optimizare seo Cluj.

In general pentru procesul de optimizare SEO se pot delimita doua categorii si anume optimizarea on page si off page.

optimizare seo Braila

In acest articol vom discuta mai mult despre optimizarea on page. In primul rand trebuie sa stiti ca este recomandat sa aveti asteptari realiste.

Companiile de SEO ofera servicii chiar si atunci cand expresiile cheie sunt complet nepotrivite si nu pot sa ofere rezultate bune in cautari sau cu bugetul pe care il ofera clientii.

Pentru aceste companii nu este important daca site-ul are sau nu rezultate ci doar sa ia banii clientului chiar daca nu se pot atinge targeturile.

Campaniile de optimizare SEO serioase sunt sincere de la bun inceput si spun clientului daca optimizarea pe anumite expresii genereaza sau nu rezultatele dorite in cautari pe baza unui buget oferit.

Companiile care au intentii rele vor spune clientilor ca rezultatele dorite se pot atinge cu bugetul oferit insa va dura mai mult, in general 6 luni si dupa 6 luni clientul urmeaza sa realizeze ca este pacalit.

Inainte de a incepe orice campanie de optimizare SEO este important sa gasiti cuvintele cheie potrivite si sa va cunoasteti foarte bine competitorii.

Pe langa cuvintele cheie potrivite care sa genereze un trafic cat mai mare e important ca ele sa se aleaga in mod rational si sa difere de cuvintele cheie utilizate de site-urile competitoare mai puternice.

Un studiu bun legat de cuvintele cheie si o analiza cat mai detaliata pentru competitori va ajuta sa faceti economii.

Optimizarea se va face pagina cu pagina. Este important sa realizam ca toate paginile se optimizeaza individual dar trebuie sa fie structurate astfel incat toate paginile din site sa se relationeze intre ele intr-un mod prietenos pentru motoarele de cautare.

O greseala frecventa e si faptul ca sunt multe persoane care utilizeaza valorile implicite pentru titluri si pentru meta descrieri pe site-urile lor si nu trebuie sa defineasca toate aceste elemente individuale pentru fiecare pagina.

Pentru procesul de realizare al site-urilor sistemele de navigare si cele structurale cu elemente de markup au un rol important. e bine de stiut si ca Google seamana cu o persoana care nu stie foarte multe atunci cand intra si viziteaza site-ul.

Utilizand un sistem de navigare puteti sa informati permanent Google unde este si unde se indreapta.