Share Button

Jocuri educationale de top pe Android
Uneori, cand te astepti mai putin telefonul tau nu mai functioneaza asa cum ar trebui si cauti un service GSM Bucuresti, daca esti din Bucuresti sau un service GSM in orasul in care te afli.

Cand cauti un service GSM Bucuresti alegerea poate fi mai dificila deoarece orasul este mare, iar service-urile de acest gen sunt multe. Daca ai nevoie de o recomandare, apeleaza la cei de pe Servicegsm.ro. Cauta-i cu incredere si vei vedea cum lucreaza adevaratii profesionisti din domeniu.

Cel mai adesea, persoanele care opteaza pentru cumpararea unui smartphone fac acest lucru si datorita aplicatiilor pe care le pot descarca din magazinele de aplicatii. Posesorii de telefoane cu sisteme de operare Android, descarca aplicatii de pe Magazinul Google Play. Una din categoriile din acest magazin este reprezentata de jocurile educationale. Mai jos, vom prezenta pe scurt cateva jocuri de top din aceasta categorie.

Incepatori limba engleza

Limba engleza este o limba din ce in ce mai cautata, fapt pentru care tot mai multe persoane vor sa o stie. Daca nu ai cunostinte de limba engleza, poti incepe cu aceasta aplicatie. Aplicatia cuprinde atat exercitii de fonetica, cat si exercitii de ortografie. Prima lectie pe care o vei parcurge este gratuita, dupa care vei avea nevoie de monede, monede pe care le poti castiga prin raspunsuri corecte. Utilizatorii acestei aplicatii se declara multumiti de ea, iar aplicatia este evaluata cu 4 stele din 5.

Kids Math

optimizare seo Braila

Aceasta aplicatie este utila copiilor care vor sa exerseze matematica sau pentru cei care vor sa-si testeze viteza de raspuns la calculele matematice. Interfata este una placuta, iar exercitiile sunt variate. Trebuie sa ai o astfel de aplicatie in telefon, daca iti place matematica. Marea majoritate a utilizatorilor se declara multumiti de aceasta aplicatie, ea fiind evaluata cu 4 stele din 5.

Animalele – ferma pentru copii

Aplicatia aceasta a fost creata de un parinte special pentru copiii cu varste intre 3 si 6 ani, insa acum depinde si de nivelu de dezvoltare al fiecarui copil in parte. Cu ajutorul ei copiii pot invata care sunt animalele, cum se mulg vacile, cum se culege mierea sau cum se inlocuiesc pneurile unui tractor. Astfel, micutul tau va cunoaste mai usor si intr-un mod mai placut lumea din jurul sau.

Invatare culori

Copilul invata de mic culorile cu ajutorul tau. De ce e utila aceasta aplicatie? Deoarece cu ajutorul ei, pe langa faptul ca acesta invata culorile, le poate invata si in 3 limbi straine, si anume engleza, franceza si spaniola.  Cuvintele din aceasta aplicatie sunt pronuntate clar, astfel incat micutul tau sa le inteleaga bine. Culorile sunt asociate cu imagini, ceea ce duce la o invatare mai rapida.

De ce sa nu profiti de aceste aplicatii din moment ce ele sunt disponibile? Daca tot ii permiti copilului tau sa se joace cu un smartphone, ajuta-l sa se si dezvolte in acelasi timp. Aceste aplicatii sunt menite sa faciliteze invatatul si sa ajute la dezvoltarea copilului. Descarca-le, instaleaza-le si bucurati-va impreuna de ele.

missgrey.ro