Share Button

Utilizatori ide smartphone-uri cu siguranta viseaza la clipa in care va aparea pe piata primul telefon perfect, si din cate se poate observa, telefoanele pe care le comercializeaza marii producatori din industrie incep incetul cu incetul sa se apropie de perfectiune.

La fel este cazul si al modelului Samsung Galaxy S8 Plus, datorita faptului ca producatorii au regandit fiecare componenta a dispozitivului astfel incat acesta sa se apropie de perfectiune.

In primul rand am putea incepe sa mentionam faptul ca display-ul unui astfel de smartphone este cel mai captivant sic el mai mare pentru un smartphone care are aceste dimensiuni, insa mai mult decat atat, dispozitivul este foarte usor de tinut in mana.

Display-ul unui asemenea model este unul Infinity, care are un ecran perfect dintr-un capat in celalalt, si care se continua cu marginile dispozitivului, formand astfel o suprafata fina. Display-ul este o sticla pura si neintrerupta, care acopera in totalitate partea frontala a telefonului, si se imbina perfect cu carcasa de aluminiu a acestuia.

Camera foto a unui asemenea telefon reprezinta iarasi un motiv pentru care se merita sa iti indrepti atentia spre acest model de telefon. Camera principala este de doar 12 MP, in timp ce camera frontala este de 8 MP, insa camerele sunt foarte precise si rapide, motiv pentru terminalul este capabil sa faca poze impresionante.

Datorita faptului ca telefonul este bazat pe standardul IP68, telefonul poate sa fie folosit atat in conditii de ploaie cat si in conditii de praf, fara nici o problema. Plus de asta, modelul Samsung Galaxy S8 Plus, alaturi de modelul Samsung Galaxy S8, au intergat primul procesor de nm din lume. Acest lucru contribuie foarte mult si la cresterea eficientei bateriei, ca sa nu mai amintim si faptul ca procesorul este foarte puternic.

Cat despre sistemul de operare al acestui model, acesta este ca si in cazul oricarui smartphone de la Samsung, Android. Spatiul de stocare al telefonului este de 64 GB, in timp ce memoria RAM este una impresionanta, aceasta fiind de 4GB.

Printre alte caracteristici importante ale acestui model, am mai putea sa amintim deasemenea senzorul de amprenta, senzorul de scanare retina, wireless charging, sau rezistenta la apa si praf amintita anterior in articol.

Ei bine, un astfel de telefon insa ar fi pacat sa fie utilizat fara anumite accesorii telefoane, asa ca odata cu terminalul ar putea fi cumparata o Super Touch folie neagra de sticla 3D full, care sa protejeze ecranul telefonului.

Un astfel de smartphone are nevoie deasemenea de o casca Bluetooth, pentru ca persoanele care se afla in trafic sa foloseasca telefonul fara a incarca legea, iar in acest caz, pentru soferi, si un incarcator auto smartphone ar fi ideal.

missgrey.ro

Cu siguranta lista de accesorii pentru un astfel de smartphone impresionant poate continua, asa ca utilizatorii care isi doresc un terminal Samsung Galaxy S8 Plus, trebuie sa isi cumpere si cateva astfel de accesorii Samsung Galaxy S8 Plus, fie deodata cu telefonul, fie mai apoi, pe parcurs.