Share Button

Apple este unul dintre cele mai importante branduri de pe piata de telefoane mobile, asa ca este firesc ca majoritatea celor care isi doresc un smartphone nou si performant sa se orienteze spre un dispozitiv iPhone de la acest brand.

Marele dezavantaj insa pe care il au terminalele iPhone este pretul, pentru ca acestea sunt foarte scumpe in comparatie cu alte telefoane de pe piata, produse de catre alte branduri.

Mai mult decat atat, telefoanele celor de la Apple isi pastreaza valoarea in timp, asa ca un model iPhone 6S de exemplu, chiar daca poate fi considerat a fi un telefon vechi pe piata, are un pret identic cu un telefon lansat acum cateva saptamani de catre un oricare alt producator nu foarte renumit.

Acesta este si motivul pentru care foarte multi dintre cei care nu isi permit un model iPhone nou, aleg sa isi indrepte atentia spre un model iPhone 6s, care desi este deja vechi pe piata dupa cum am mai spus, dispune de specificatii tehnice foarte bune, si poate sa faca fata cu succes cerintelor.

missgrey.ro

O multime de oameni au constatat ca durata de viata a bateriei iPhone 6S este dezamagitoare. Este o plangere obisnuita cu privire la telefoanele inteligente, dar ar putea exista un motiv pentru care o viata slaba a bateriei afecteaza mai mult pe unii proprietari ai iPhone 6S mai mult decat altii. Exista o poveste destul de mare pe care se face online despre faptul ca exista doua variante posibile ale chipului A9, unul construit de TSMC si unul construit de Samsung. Potrivit unora, chipul Samsung ar putea avea ca rezultat o durata de viata de pana la o ora mai mica.

Ei bine, daca detineti un model iPhone 6s care se confrunta cu o asemenea problema, inainte de a va indrepta atentia spre un acumulator iPhone 6s nou, ar trebui sa incercati anumite solutii, pentru a vedea daca problema se poate remedia.

Daca doriti sa verificati ce cip aveti, puteti descarca aplicatia gratuita Lirium Device Info Lite si puteti arunca o privire asupra numarului de model din partea de jos a paginii. Daca este N66AP sau N71AP, atunci aveti cip Samsung; N71mAP sau N66mAP este cipul TSMC. Nu exista nicio garantie ca veti vedea o diferenta majora daca ati reveni la cipul Samsung si ati obtinut un iPhone 6S cu cipul TSMC, dar unii oameni vor dori probabil acest lucru oricum.

optimizare seo Braila

Aruncati o privire in Setari> General> Utilizare> Utilizare bateriiĀ  pentru a vedea ce aplicatii consuma foarte multe resurse si va descarca atat de repede telefonul. Aplicatiile care consuma foarte multe resurse si pe care oricum nu le folositi foarte des, nu prea are rost sa le pastrati instalate. In acest fel sunt sanse foarte mari ca durata de viata a bateriei telefonului dvs sa creasca.

Puteti, de asemenea, sa porniti modul Low Power Mode, care va dezactiva anumite functii de descarcare a bateriei, cum ar fi “Hey Siri”, reimprospatarea aplicatiei de fundal si efecte vizuale.

Una peste alta insa, adunand atat plusurile cat si minusurile, putem spune ca desi are o vechime destul de mare pe piata, modelul iPhone 6s inca face fata fara probleme cerintelor.