optimizare seo Braila
Share Button

Reguli de bun simt pentru soferiNu cred ca are rost sa mai dezbatem subiectul legat de obligativitatea unei polite RCA.

Din moment ce ai masina si vrei sa circuli cu ea, in mod clar ai nevoie de o astfel de asigurare. Soferii se plang adesea de banii pe care trebuie sa-i bage lunar in taxele care trebuie platite din moment ce au masini.

Daca esti in cautarea unui RCA auto ieftin, te intelegem de ce iti doresti asta si mai mult decat atat, venim cu o recomandare pentru tine. Fa-ti un RCA auto ieftin online, in doar cateva minute, fara a mai pierde timpul pe la cozi.

Unde? Pe site-ul Rcautoieftin.ro. Intra acum si vezi cat de simplu e totul.

missgrey.ro

Unii soferi sunt responsabili. Isi platesc taxele, circula cu atentie si nu le lipseste bunul simt cand sunt in trafic. Altii insa, mai ales la capitolul bun-simt, au grave probleme.

Vorbim in primul rand de soferii care cred ca strada este un tomberon imens. De ce spunem asta? Pentru ca ei au prostul obicei de a arunca pe geam gunoiul. Ei bine, in nici un caz nu se procedeaza astfel. Imagineaza-ti ce ar fi daca toata lumea ar face la fel.

Iti sunt cunoscuti soferii care incep sa claxoneze imediat ce semaforul s-a facut verde? Ei bine, acest lucru denota din nou lipsa de bun-simt. Daca te afli intr-o coloana de masini care stau la semafor si tu esti a 9-a masina, in mod clar dureaza cateva secunde pana pornesc cei din fata ta. In plus, nu poti sti niciodata ce se intampla pe trecere sau cu unul din soferii dintr-o masina care e in fata ta, din moment ce nu se misca masinile.

Cand esti la volan si ceva te nemultumeste, in nici un caz nu e vorba de bun-simt daca scoti capul pe geam si incepi sa injuri. De asemenea, urat este si sa arati semne obscene. Rezolva cu calm problemele din trafic si gandeste-te ce impresie dai in momentul in care incepi sa vorbesti urat cu ceilalti pasageri in trafic.

Si, daca tot vorbim de bunul simt in trafic, un comportament destul de des intalnit este cel legat de depasiri. Unii soferi, nu au bunul simt de a lasa loc pentru a fi depasiti. Daca mergi mai incet si vezi ca cineva vrea sa te depaseasca, fa-i loc sa treaca, deoarece nu te ajuta, nici nu te incurca daca face asta. Pur si simplu asa e firesc atunci cand esti in trafic.

Un ultim lucru pe care vrem sa-l amintim face referire la muzica. Nu spune nimeni ca nu ai voie sa asculti muzica atunci cand te afli la volan, insa e lipsa de bun-simt sa asculti muzica atat de tare incat sa deranjezi pe cei din jurul tau. Nu toata lumea agreaza acelasi gen de muzica. Da dovada de bun simt.

Acestea sunt cateva reguli generale pe care ar trebui sa le respecte soferii din bun-simt. Tu le respecti? Ce fel de sofer esti? Gandeste-te la asta de fiecare data cand conduci.