Share Button

Acer_AC710Google a creat si un alt sistem de operare in afara de Android care este foarte popular in randul utilizatorilor. Chrome OS nu este la fel de popular ca si Android el avand mai putini fani. Acest sistem de operare se limiteaza doar la aplicatiile web. Asa ca a aparut un nou model Acer C7 de doar 11,6”. Acest model cantareste doar 1,4 kg si are o grosime de 25,4 mm. Fata de alte laptop-uri Acer C7 are o baterie mult mai slaba. Autonomia bateriei are o estimare de maxim 4 ore pentru folosirea aplicatiilor web.

Un alt dezavantaj al acestui laptop este acela ca nu poate fi folosit decat daca este conectat la o retea de Internet. Deoarece nu prezinta un modul 3G Acer C7 Chromebook poate fi utilizat doar in anumite locatii care dispun de o retea de internet prin cablu sau wireless. Ecranul are o rezolutie de 1366×768 pixeli , iar in partea superioara are ocamera web HD. Procesorul Intel Core este un model entry level. Acer C7 Chromebook este dotat cu HDD de 320 de GB. Acer C7 dispune de trei porturi (USB 2.0, HDMI si VGA).

Un avantaj al acestui laptop poate fi acela ca sistemul de operare poate porni in doar 18 secunde iar filmele pe care utilizatorii vor sale vizioneze in format HD vor rula fara nici o intrerupere. Acer C7 dispune de o tastaura chiclet destul de interesanta. Este un laptop mai ieftin fata de majoritatea notebook-urilor insa nu prea este popular acest tip de portabile.

missgrey.ro

Pretul este foarte accesibil , un pret care incearca sa atraga cat mai multi client care nu au posibilitatea de a achizitiona un laptop/notebook performant. Pretul de pornire al unui Acer C7 Chromebook porneste de la suma de 200 de dolari. Inca nu a fost anuntat daca acest laptop va aparea si pe pietele din tara noastra.

optimizare seo Braila