optimizare seo Braila
Share Button

Un mod sigur de a castiga la pariuri

‘’ Reteta succesului’’ inca nu a fost gasita , insa sunt anumiti factori care pot inflenta soarta meciurilor pe care doriti sa mizati . Tot ce trebuie sa faceti este o analiza a acestor factori .

Sunt site-uri specializate care fac o astfel de cercetare zilnic , al carei rezultat se numeste ‘’ biletul zilei ’’ . Un astfel de site este si www.e-pariuri.ro , un site destinat tuturor acelora care iubesc pariurile sportive .

Biletul zilei este o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive din ziua respectiva . Specialistii considera ca acesta selectie reprezinta o foarte mare sansa de castig.

missgrey.ro

Scopul principal al e-pariuri.ro este acela de a va invata cum sa plasati pariuri sportive , atat pe internet cat si in agentii . Printre colaboratorii acestui site se numara Stanleybet, Publicbet , Sky-bets , Mozzartbet , Casa pariurilor, Parlito ,Bet Cafe Arena ,Superbet ,GS Bet ,Parisport si Empire Betting .

Si acum sa revenim la analiza propriu-zisa a factorilor care pot influenta decisiv soarta unui meci . La prima vedere , a paria este foarte simplu , insa daca iti doresti sa obtii un castig trebuie sa muncesti pentru el .

In primul rand trebuie sa alegi cele mai bune cote . Un parior profesionist face intotdeauna o analiza a ofertelor tuturor caselor de pariuri si alege sa parieze acolo unde sunt cele mai bune cote .

Apoi urmeaza studiul ofertei . Este foarte important sa mizati pe acele meciuri despre care aveti suficiente informatii , astfel sunteti siguri de alegerea facuta din prima clipa  . Sunt de evitat evenimentele asupra carora va puneti un semn de intrebare de la inceput , asta in cazul in care nu aveti suficiente informatii despre evolutia echipelor respective . Odata simtit sentimentul de indoiala probabilitatea sa faceti o alegere gresita creste foarte mult .

Un alt aspect care trebuie luat in considerare in analiza ofertei este cota . Cota este o valoare numerica care semnifica probabilitatea obtinerii unui anume rezultat . Pentru echipele favorite casele de pariuri ofera intotdeauna o valoare forte mica a cotei . Cu cat se pariaza mai mult pe un eveniment sportiv cu atat cota aferenta acestuia scade , la toate casele de pariuri . Cum este posibil asa ceva ? Ei bine raspunsul este foarte simplu , casele de pariuri comunica intre ele , printr-un sistem foarte inteligent , si decid impreuna cea mai profitabila cota , care este intotdeauna subpreciata .

Intuitia joaca un rol important in alegerea unor evenimentelor generatoare de castig . Desi un parior cu experienta va miza intotdeauna pe intuitie acesta detine si foarte multe informatii despre evenimentele pe care doreste sa mizeze .  Asadar , ideal ar fi sa combinati intuitia cu o cercetare temeinica .

Un parior profesionist stie sa interpreteze datele statistice , aceste date sunt reprezentate de clasamente ( victorii , infrangeri , rezultate obtinute in deplasare , intalniri directe etc. ) . Statisticile reprezinta as-ul din maneca fiecarui parior , insa nu pot fi considerate un factor decisiv .

Pentru a putea castiga la pariuri este important sa aveti in vedere toate aspectele amintite mai sus . Nimic nu se obtine gratis , iar norocul nu poate sa de-a peste dumneavoastra de fiecare data .

Desi a paria suna mai mult ca un hobby , aceasta activitate se poate transforma intr-un job iar castigurile vor fi pe masura timpului acordat .

Sper ca aceste informatii v-au fost utile !

Alte stiri actuale :

1. Spania a intrat în zodia blaturilor. Echipele din Primera aranjeaza meciuri pentru pariuri
2. Asta da LOVITURA LA PARIURI: castig de 6,5 MILIOANE DE DOLARI
3. Bucuresteanul care traieste din pariuri. Suma-record: 30.000 de lei în doua zile
4. Tare: un roman a avut pe biletul de pariuri “scor 2-1, gol Ivanovic”! Ce cota a prins şi de ce nu poate fi fericit pe de-a întregul