Share Button

Unde-pot-viziona-cele-mai-bune-filme-online-2014

Daca vrei un site pe care poti viziona filme online 2014 iti recomand www.filmetraduse.net  . Acest site iti pune la dispozitie nu numai cele mai noi productii ci si o biblioteca cinematografica fantastica care cuprinde filme apartinand tuturor genurilor .Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi http://filmetraduse.net/filme-2014/ .

Vrei sa vizionezi o comedie savuroasa ? Iti recomand American Hustle – Teapa in stil american , unul dintre cele mai asteptate filme ale momentului .

Povestea are la baza celebrul scandal Abscam , o ampla operatiune de investigare a coruptiei publice din SUA . Operatiunea a avut loc intre anii 1970 si 1980 si  a dus la condamnarea unor nume grele din politica acelor vremuri .

FBI-ul atrage politicienii corupti intr-o afacere in care mai este implicat si un seic fictional din Orientul Mijlociu care cere azil in Statele Unite . O operatiune similara celebrei escrocherii prin email cu ‘’printul Nigerian’’ , o operatiune in cadrul careia un membru al casei regale dorea sa primeasca ajutor pentru transferal unor sume de bani in afara granitelor .

Diferenta este ca in film operatiunea este orchestrata de FBI . Richie DiMaso , agent FBI , si Irving Rosenfeld , un escroc specializat in furturi de arta , sunt in spatele  acestei operatiuni .

Imprejurarile il fac pe Irving Rosenfeld ( interpretat de Christian Bale ) si pe iubita acestuia Sydney Prosser ( interpretata de Amy Adams ) sa lucreze cu agentul FBI interpretat de Bradley Cooper . Acesta din urma isi propulseaza partenerii in elita Mafiei din New Jersey , o lume pe cat de fascinanta pe atat de periculoasa .

Premiera cinematografica in tara noastra are loc chiar in acest weekend . Ceea ce inseamna ca in curand filmul va fii disponibil si online , este doar o chestiune de zile .

Lansata in Statele Unite la sfarsitul anului 2013 , mai exact pe 20 decembrie , productia a inregistrat incasari de 740.455 dolari in primul weekend . Pana acum incasarile totale au depasit 100 de milioane de dolari .

Filmul a fost pe placul criticilor iar ca rezultat a primit o multime de nominalizari la premiile Oscar , nici mai mult nici mai putin de 10 nominalizari  . Iata care sunt acestea  :

–    ‘’ Cel mai bun film ‘’
–    ‘’ Cel mai bun regizor ‘’ – David O. Russell
–    ‘’ Cel mai bun actor in rol principal‘’ – Christian Bale
–    ‘’ Cea mai buna actrita ‘’ – Amy Adams
–    ‘’ Cel mai bun actor in rol secundar ‘’ – Bradley Cooper
–    ‘’ Cea mai buna actrita in rol secundar ‘’ – Jennifer Lawrance
–    ‘’ Cea mai buna scenografie ‘’ – Heather Loeffler , Judy Becker
–    ‘’ Cele mai bune costume ‘’ – Michael Wilkinson
–    ‘’ Cel mai bun montaj ‘’ – Jay Cassidy , Alan Baumgarten , Crispin Struthers
–    ‘’ Cel mai bun scenariu original ‘’ – Eric Singer , David O. Russell

Cele sapte nominalizari la Globurile de Aur au adus filmului trei premii foarte importante la categoriile :

–    ‘’Cel mai bun film ‘’
–    ‘’ Cea mai buna actrita ‘’ – Amy Adams
–    ‘’ Cea mai buna actrita in rol secundar ‘’ – Jennifer Lawrence .

Christian Bale a castigar atat Oscarul cat si Globul de Aur pentru ‘’cel mai bun actor in rol secundar’’ gratie interpretarii din The Fighter . Partenera sa din film , actrita Amy Adams  , a primit o multime de nominalizari de-a lungul carierei si este castigatoarea a doua premii importante , Globul de Aur pentru productia American Hustle si Premiul Sundance in 2005  ( ‘’premiul special al juriului’’ pentru interpretarea din drama Junebug ).

Alte stiri actuale :

missgrey.ro

1. Premiile Oscar 2014: Ce filme si actori sunt marii favoriti
2. Ce filme BUNE şi PROASTE din 2013 trebuie să vezi neapărat
3. Unde fugim de-acasă? Cele mai frumoase filme de dragoste, la “Preoteasa”
4. Filmul “Nymphomaniac Vol. II”, de Lars Von Trier, INTERZIS în cinematografele din România